Kurv 0

Sleeves & covers til computer

Et computer sleeve er en uundværlig beskyttelse til din bærbare PC, som beskytter mod slag og ridser, når du er på farten til og fra arbejde eller skole. Her på wupti forhandller vi et bredt udvalg af computer sleeves i mange forskellige størrelser, så du nemt kan finde et computer sleeve, som matcher din computer.

Computer-sleeve – beskyt dit kæreste eje

Hvorfor skal du vælge et computer-sleeve?

  • Beskytter din computer effektivt mod ridser og slag
  • Slimline design der ikke fylder for meget i tasken
  • Gør det lettere at tage computeren med på farten

Din computer er muligvis dit kæreste eje – og den fortjener at blive passet godt på. Et sleeve er et mindre og simplere alternativ til en større computertaske. Med et sleeve kan du undgå ridser i overfladen og slag, der kan gøre større indvendig skade. Vores computer-sleeves kommer i mange forskellige farver, design og materialer.

 

Det helt rigtige computer-sleeve til din stil

Det kan virke relativt simpelt at vælge et computer-sleeve. Men vi anbefaler alligevel, at du overvejer nedenstående grundigt før valg. Så finder du nemmere det helt rigtige sleeve til dit behov.

  • Håndtag/rem: Transporterer du primært din computer i en taske, eller vil du gerne slippe for den? Et sleeve med håndtag eller skulderrem gør, at du kan nøjes med bare at tage computeren med på farten, samtidig med at den er godt beskyttet.
  • Størrelse: Sørg for, at det sleeve du kigger på, passer til din computer. Computer-sleeves skræddersys til standardstørrelserne på bærbare computere. Du finder derfor oftest hver enktelt design i flere forskellige størrelser.
  • Materiale: Hvilket materiale foretrækker du? I vores udvalg finder du sleeves i materialer som læder, filt og neopren – og indersidematerialer som f.eks. identitetsskum eller mikrofiber. Det udvendige materiale kan være essentielt for det æstetiske udtryk, mens det indvendige afhænger af, hvor meget beskyttelse, din computer har brug for.

Beskyt din computer i dag

Der er altid en risiko for, at din computer bliver beskadiget, når du ikke beskytter den optimalt. I vores udvalg finder du computer-sleeves til ethvert behov og enhver smag. Gå på opdagelse blandt de mange mærker og design, og bestil dit nye sleeve i dag!