Kurv 0

Windows Tablets

På wupti.com fører vi et bredt udvalg af Windows tablets, som inden for de seneste år har vundet stadig større indpas i markedet. En Windows tablet fås i flere forskellige modeller og specfikationer, så du kan finde den tablet, der passer til dit behov.

Køb din nye Windows tablet på wupti.com

Fire fordele ved Windows tablets

  • Fokus på brugervenlighed og produktivitet
  • En 2i1 tablet dækker to behov på én gang
  • Største fleksibilitet med andre enheder
  • Ensartet oplevelse på alle dine enheder

Windows tablets med fokus på brugervenlighed og produktivitet

Mens Android og Apple med iPad sidder tungt på markedet, har Windows tablets efterhånden fundet et solidt ståsted på markedet. Dette ståsted hviler på et fundament af fokus på høj brugervenlighed og effektivitet: De fleste Windows tablets leveres med fuld Office-pakke og du kan også få de særlige 2i1 tablets.

Windows 8 i seneste version rummer det velkendte skrivebord med proceslinjen og knappen Start, samtidig med en startskærm, som du kan tilpasse med blandt andet apps.

I takt med at Windows tablets er blevet mere og mere populære, er der også kommet flere modeller til. Du vælger altså mellem mange skærmstørrelser og blandt et udvalg fra flere forskellige mærker som fx Lenovo og Asus.

En 2i1 tablet dækker to behov på én gang

Er du ikke helt sikker på, om du skal vælge en bærbar eller tablet, så finder du løsningen ved at vælge en såkaldt 2i1 tablet med aftagelig skærm. Her får du altså begge dele i én enhed, så du ikke behøver vælge det ene eller det andet. Der er en lille, let tablet med nem betjening og når du vil arbejde, klikker du skærmen fast til tastaturet, og du har en bærbar pc, der klarer de mere krævende opgaver.

Største fleksibilitet med andre enheder

En Windows tablet har i forhold til konkurrenterne den største kompatibilitet med andre trådløse enheder og USB-enheder. Windows 8 tablets har nemlig et styresystem, der med sandsynlighed minder mest om det, du er vant til på din pc. Derfor fungerer en Windows tablet også med en masse Windows produkter herunder software, ligesom du kan tilslutte fx printer, mus, eksterne harddiske, præcis som du er vant til fra din Windows PC. Det gør fleksibiliteten høj og mulighederne mange.

Ensartet oplevelse på alle dine enheder

Fordelen ved både at have en bærbar og en tablet med Windows er den høje grad af ensartethed. Alle dine apps på din computer, får du automatisk på din Windows tablet, fordi Windows enhederne er synkroniseret via OneDrive. Synkroniseringen via OneDrive betyder endvidere, at også dit favoritindhold som billeder, dokumenter, musik og film er tilgængeligt, uanset om du benytter computeren eller din tablet. 

Køb windows tablets online her hos wupti.com

Hos wupti.com kan du altid finde et bredt udvalg af windows tablets. Vælg blandt mange forskellige mærker og find nemt din nye windows tablet. Når du har fundet din favorit, er der blot tilbage at lægge den i kurven og klikke dig videre til betaling, hvor du kan gennemføre din bestilling med det samme. Køb windows tablet i dag hos wupti.com og få hurtig levering.