Kurv 0

Gamer-mus

Bruger du meget tid i computerspillenes verden foran skærmen, så er det værd at investere i det bedste udstyr på markedet. En professionel gamer mus er en god start, og du kan finde vores mange modeller her på wupti.com.

Find den bedste gamer mus

 

Hvorfor vælge en gamer mus?

  • Særligt designet til at performe godt ved gaming
  • Optimerer dit spil, så du klarer dig bedre i den virtuelle verden
  • Har en lang holdbarhed og er dermed et godt valg til dig, der spiller ofte

En mus til gaming er alle pengene værd, og du vil hurtigt kunne mærke forskellen på en god gamer mus og en ganske almindelig computermus. Hos wupti kan du vælge imellem mange forskellige modeller blandt de bedste gamer mus fra diverse danske og internationale kvalitetsbrands inden for computerteknologi – selvfølgelig altid til skarpe priser.

Købet af en gamer mus er en investering, der giver sig selv mange gange igen i form af den øgede performance, som du vil opleve, når du kaster dig over dine forskellige computerspil.

 

Sådan vælger du den bedste gamer mus

Vil du have fingre i en rigtig god gamer mus, er det en god idé at sætte dig ind i, hvad sådan en gamer mus skal kunne. Det der i høj grad adskiller en gamer mus fra en traditionel computermus, er musens reaktionsevne, og her er det værd at overveje, om din kommende gamer mus egner sig godt til de spil, du ofte spiller foran skærmen.

Her skal du kigge på musens DPI, der står for Dots Per Inch. DPI er et udtryk for, hvor følsom sensoren i din mus er, og en høj DPI vil give dig en gaming mus, der er nem at flytte og ergonomisk at bruge, men som også kan være svær at styre i spil, der kræver høj præcision. Beslut dig derfor gerne for, om dine spil vil fungere bedst med en mus med en høj eller en lav DPI.

Det er også værd at forholde dig til fordele og ulemper ved trådløs gamer mus versus gamer mus med kabel. En trådløs model har den fordel, at du slipper for at have unødigt mange kabler på skrivebordet. Fordi modellen kræver batterier, er den dog typisk også noget tungere end en gamer mus med kabel, og det kan, i nogle tilfælde, have betydning for din performance, når du spiller.

Samtidig har nogle trådløse mus en lidt længere reaktionstid end modellerne med kabel, og det er også en god idé at have med i dine overvejelser, når du skal beslutte dig for hvilken af vores gamer mus, der er det rette valg for dig.