Kurv 0

Gamer-tastatur

Holder du af at bruge din tid i computerspillenes verden, så er det vigtigt, at dit udstyr altid er helt i orden. Et godt gamer tastatur er en alletiders start, og her hos wupti kan du finde mange forskellige modeller fra mærker som Logitech og SteelSeries.

Gamer tastaturer til den erfarne gamer

 

Hvorfor vælge et gamer tastatur?

  • Særligt designet til suveræn performance ved gaming
  • Giver dig de bedste muligheder for at klare dig godt i spillene
  • Rigtig høj kvalitet, der kan holde til rigtig mange timers gaming

Brug for et tastatur til en gamer? Hos wupti har vi mange gamer-tastaturer i forskellige modeller fra diverse kendte kvalitetsbrands. Køber du et tastatur til gaming, vil du hurtigt opdage, hvor stor en forskel det rette tastatur gør for din performance, når du spiller, og du vil næppe gå tilbage til et almindeligt computertastatur igen. Med andre ord er et gamer-tastatur alle pengene værd, og vi har nogle af de bedste gamer tastaturer på markedet i vores sortiment. 
 

Valg af gamer tastatur

Der findes efterhånden rigtig mange forskellige gamer-tastaturer på markedet, og det er derfor værd at overveje dine krav til dit tastatur, før du vælger. Den helt store forskel på et almindeligt tastatur og et tastatur til gaming er, at et gamer-tastatur typisk er udstyret med en lang række af programmerbare taster.

 

Gamer tastaturer med programmerbare taster

Disse taster giver dig mulighed for at indstille hver enkelt tast til at udføre en specifik kommando relateret til dit spil, og det kan spare dig rigtig meget kostbar tid og dermed afgøre spillets udfald i sidste ende. Vælg gerne et tastatur, der matcher dine præferencer i forhold til de programmerbare tasters placering, så din spiloplevelse bliver så god og brugervenlig som overhovedet muligt.

Udover de programmerbare taster giver et rigtigt gamer tastatur dig også en større frihed i forhold til blokerede taster. På et almindeligt tastatur vil du typisk ikke kunne trykke på mere end to forskellige taster samtidig. Det kan være en stor begrænsning i forhold til dine spil, og det er derfor en god idé at overveje, om ikke et gaming-tastatur vil være et bedre valg for dig. 

På et gamer tastatur har du ofte mulighed for at bruge helt op til seks forskellige taster samtidig, hvilket giver dig langt færre begrænsninger. 

 

Trådløs eller kablet gamer tastatur?

Skal du vælge et trådløst eller et kablet gamer tastatur? Det er det store spørgsmål, når jagten på nyt gamer tastatur bliver indledt. I dag er forskellene på trådløse og kablede tastaturer ikke så store, så du går ikke på kompromis med din spiloplevelse uanset hvad du ender med at vælge.

Et kablet tastatur sikrer dig på den positive side strøm til hele dagen, så du ikke behøver tænke på at lade tastaturet op på et tidspunkt i løbet af spillet. Ledningen på det kablede tastatur kan til gengæld virke generende for nogen gamere, som føler bevægelsesfriheden bliver begrænset.

Køber du et trådløst tastatur er du sikret optimal bevægelsesfrihed uden lange ledninger til at forstyrre. Til gengæld kan det være irriterende pludselig at løbe tør for strøm midt i et vigtigt spil. Rigtig gode trådløse tastaturer med lang batterilevetid kan dog købes, hvis pengepungen er til det.

 

Køb dit gamer tastatur online hos wupti.com

Find din favorit blandt vores tastaturer til gaming, og bestil dit nye tastatur hjem online her hos wupti. Vi har markedets bedste gamer tastaturer og altid gode priser på lige det tastatur, du står og mangler. Så kan du snart få dit nye gamer tastatur hjem og komme i gang med at lære det at kende med det samme.