Kurv 0

PlayStation 5

Playstation 5® (PS 5). Følg med her og læs mere om næste generations konsol.

Den nye PlayStation® 5

Du kan vælge to forskellige udgaver af den nye PlayStation 5, så du kan få den udgave, du bedst foretrækker: Standard-udgaven og Digital Edition. Standard-udgaven har et Ultra HD Blu-ray drev, som Digital Edition ikke har. Oplevelse er den samme, men udseendet vil ændre sig lidt.

Hardware and peripherals

  • PlayStation®5 Digital Edition
  • DualSense wireless controller
  • Pulse 3D Wireless headset
  • HD Camera
  • Media Remote
  • DualSense Charging Station

Playstation 5 - Play has no limits

Den nye PlayStation 5 har ramt det danske marked. Her åbnes et helt nyt kapitel indenfor gaming, som du ikke vil gå glip af. I den nye PlayStation 5 får en mere kraftfuld processor, eminent grafikkort og et Solid-State Drive med integreret I/O. Det betyder flere kræfter og hurtigere loading-tider, som du aldrig har prøvet før. Ja, PlayStation har “no limits”. 

Få en forbedret gamingoplevlese med playstation 5

Oveni i det forbedret indhold i PlayStation 5 får du også nye DualSense trådløse controller. Disse giver haptisk feedback, hvor du vil oplever en langt større indlevelse i dit favoritspil. Controlleren har også en indbygget mikrofon, så du kan snakke med dine venner, mens du spiller. 

Den nye PlayStation 5 har en ultra-hurtig 825 GB SSD fremfor en almindelig harddisk. Det giver dig kortere loading-tider og dermed en langt bedre samlet spiloplevelse. PlayStation er også udrustet med en hurtig 8-kernet 3,5 GHz AMD Zen 2 CPU, en kraftfuld AMD RDNA 2 GPU og sidst 16 GB RAM. Alt dette er med til at løfte dit spil og oplevelse til nye højder, som du aldrig har prøvet før.