Kurv 0

Xbox One

Med den populære Xbox One konsol får du den nyeste teknologi inden for spillekonsoler. Med HDR-teknologien (High Dynamic Range) vil du opleve flotte farver og større dybe, når du spiller, da kontrasten mellem lys og mørke giver en suveræn visuel dybde. Her på siden finder du vores udvalg af Controller, gamer udstyr, konsoller, spil og tilbehør. 

Den hurtigste, mest sociale Xbox-oplevelse nogensinde

Velkommen til vores Xbox Univers på wupti.com. Her kan du finde en masse nyttig information, videoer og billeder af vores Xbox One produkter - og så har vi selvfølgelig samlet de mest relevante af vores Xbox produkter til dig, så du nemt og hurtigt kan bestille på wupti.com - og naturligvis til lav pris!

 

Derfor skal du vælge en Xbox One

  • Mange forskellige spil at vælge imellem
  • Bredt udvalg af tilbehør, der gør spiloplevelsen endnu bedre
  • God underholdning for hele familien

Der findes mange forskellige spillekonsoller på markedet, men det er ikke tilfældigt, at Xbox One har opnået så stor popularitet, og det er fuldt fortjent. Xbox One er nemlig alletiders spillekonsol, hvor hele familien har mulighed for at være med, og Xbox One-verdenen rummer ligeledes et bredt udvalg af masser af spændende spil og lækkert spiltilbehør. Du kan se de mange muligheder her på siden, hvor du kan vælge dine foretrukne produkter og bestille dem hjem til en skarp Xbox One-pris med det samme.

 

Hvad skal jeg bestille med til min Xbox One-konsol?

Købet af en Xbox One åbner op for utroligt mange muligheder, men det er ikke sjovt i sig selv at eje konsollen, hvis ikke også du har det helt rigtige spiltilbehør samt de mest underholdende og aktuelle spil. Du finder heldigvis alt til Xbox One her hos wupti.com, hvor du kan gå på opdagelse i det brede sortiment og finde et stort udvalg af spil til hele familien. Vi har både spil for voksne og børn – og selvfølgelig også spil, som I kan nyde at spille sammen. Tag dig god tid til at finde dine favoritter, og vend altid gerne tilbage, når der er nyt tilbehør eller nye spil, du ikke kan leve uden til din Xbox One.

Er du generelt til konsolspil og masser af underholdning, kan du også drømme dig væk blandt vores mange forskellige muligheder i den samlede kategori af konsoller og spil lige her.

Fordelene ved Xbox One

Xbox One er optimeret på så mange parametre, at vi nærmest ikke kan tælle dem. Herunder vil vi vise dig billeder og videoer af de vigtigste funktioner, der sikrer dig en fabelagtig oplevelse med DIN Xbox One. 

Du får blandt andet:

  • Perfekt integration med Windows 10 - Stream dine Xbox One spil direkte over på din Windows 10 PC, og spil sammen med spillere på både Windows 10 og Xbox One enheder. 
  • Spil dine Xbox 360 spil med Backward Compatibility
  • 50 % hurtigere hastighed. 100 % inspireret af gamere.
  • Find hurtigere og nemmere de ting, du vil bruge, med den nydesignede startskærm
  • Få hurtigt adgang til vigtige spilelementer med den nye guide, så du kan bruge mere tid på at spille
  • Hold dig opdateret om dine favoritspil i spilhubs

 

Køb Xbox One online hos wupti.com, og få timevis af god underholdning

Xbox One er den perfekte spillekonsol for børn og voksne i alle aldre, og hos wupti.com kan du altid finde Xbox One til en skarp pris. Vi har både selve konsollen samt alt i spil og tilbehør, så du kan få den bedst mulige oplevelse med at bruge din Xbox One. Hvad står du og mangler? Du finder det her, hvor du nemt og hurtigt kan lægge din bestilling i dag, så du snart kan begynde at glæde dig til at få din Xbox One hjem og til at lære den smarte konsol at kende.