Kurv 0

Dampstationer

Vi har samlet alle vores dampstationer, så du let kan finde den dampstation der passer til dine behov. En dampstation giver dig mulighed for let at dampe og derved glatte fx skjorter, gardiner og duge uden brug af et strygejern. Hæng blot skjorten eller kjolen på en bøjle og du kan hurtigt få tøjet dampet fint og glat.

Spar tid på strygningen med en dampstation

 

Hvorfor vælge en dampstation?

  • Større vandkapacitet end et normalt dampstrygejern
  • Højere damptryk når du stryger, giver et flottere resultat
  • Mere stabilt damptryk ved længere tids dampstrygning

Den største fordel ved en dampstation er, at den skaber damptrykket i en ekstern beholder, der er både større og kan holde til et højere tryk end beholderen på et almindeligt dampstrygejern.

 

Det lodrette dampskud

Det giver en lang række fordele, hvoraf især det lodrette dampskud er den mest brugbare funktion. Den kan du kun få med en dampstation. Det kan f.eks. bruges, hvis du vil dampe f.eks. dine gardiner glatte, uden at du ønsker at tage dem ned og vaske dem først. Bare træk gardinerne for og giv dem et lodret damptryk. Så bliver de stort set lige så glatte, som hvis du havde strøget dem.

Det samme kan du gøre med en bluse, en skjorte eller en nederdel, der hænger på en bøjle. Det sparer tid og kan hurtigt redde en krøllet bluse, hvis den har været revet på gulvet, eller har fået en hård medfart i kufferten. Frem med dampstationen, og du er klar til at komme ud ad døren på fem minutter.

 

Perfekt til dig, der har meget strygetøj

Den anden store fordel ved en dampstation er, at den har større vandkapacitet end et dampstrygejern. Så har du meget strygetøj hver uge, f.eks. fordi du selv skal vaske og stryge din uniform – hvad end du er i militæret, politiet eller ansat på en restaurant eller tankstation – gør dampstationen det muligt at klare alt strygearbejdet uden gentagne påfyldninger. 

 

Den ultimative løsning med et dampstrygesystem 

Med et dampstrygesystem har du den komplette løsning med en bekvem opstilling og sammenklapning i ét med dampstationen. Ideelt til dig der stryger hver dag, da det hurtigt er klar til brug og kan klare mange skjorter på kort tid.