Kurv 0

Mobiltelefoner

Leder du efter en billig smartphone, er du det helt rigtige sted. Vores udvalg af mobiltelefoner uden abonnement er stort med alle de seneste nyheder!

Stort udvalg af mobiltelefoner fra kendte mærker

Tre fordele ved mobiltelefon uden binding

  • Ingen binding giver 100% frihed
  • Vælg selv abonnementsudbyder
  • Vælg frit blandt alle typer af mobiltelefoner

Vælg en mobiltelefon uden binding

En mobiltelefon er i dag allemandseje for både børn og voksne. Mange teleudbydere kæmper i dag om at udbyde de bedste priser til forbrugerne og det gør det attraktivt at investere i en mobiltelefon uden abonnement. Og er du på udkig efter en mobiltelefon uden abonnement, er du kommet til det helt rigtige sted. Her på siden finder du nemlig hele vores store udvalg af mobiler uden abonnement, så du ikke er bundet til en udbyder eller aftale, men i stedet frit kan vælge, hvilket abonnement eller taletidskort, du ønsker at koble din nye mobiltelefon op på.

Hvilke funktioner skal jeg kigge efter?

Når du skal vælge en smartphone eller mobiltelefon, ved du måske ikke, hvilke funktioner og specifikationer du skal vælge din nye mobiltelefon ud fra. For at gør det nemt for dig, har vi opstillet følgende fem punkter, som du bør overveje inden dit valg: 

  • Styresystem - Skal det være iOS, Android eller Windows?
  • Mobilt netværk - Kan smartphonen gå på 3G eller 4G?
  • Hastighed - Hvor kraftig en processor er der i mobiltelefonen?
  • Skærm - Hvor stor en skærm har du brug for?
  • Kamera - Hvor mange megapixels skal kameraet have?

Smartphone eller almindelig mobiltelefon?

Uanset om du er på udkig efter en smartphone eller en almindelig mobiltelefon, så har vi et bredt udvalg af begge dele. Så bare fordi du har brug for en ny mobiltelefon uden abonnement, er det heldigvis ikke ensbetydende med, at du absolut skal købe en smartphone, hvis du ikke har lyst.

Vi ved nemlig godt, at mange enten ikke orker at sætte sig ind i smartphonens teknologi eller ikke har brug for de mange funktioner, og derfor hellere vil spare penge ved at købe en almindelig mobiltelefon, der kan det mest nødvendige, som en mobiltelefon nu engang skal kunne – nemlig at ringe og sende sms’er. Når du køber en ny mobiltelefon har du ofte også brug for nyt telefontilbehør, find hvad du mangler af mobil covers, skærmbeskyttelse til mobil og meget mere. 

Stort udvalg af smartphones og mobiltelefoner fra mange kendte mærker

I vores udvalg af mobiltelefoner uden abonnement finder du blandt andet smartphones fra kendte mærker som Apple, Huawei og Samsung. Den populære iPhone fra Apple behøver næppe længere introduktion. iPhone har længe været mange forbrugeres foretrukne smartphone på markedet og vi fører et bredt udvalg af alle de nyeste modeller.