Kurv 0

Løbeur

Vil du udfordre dig selv og løbende kunne følge med i dine resultater? Med et løbeur med GPS og pulsmåler kan du måle din præcise puls, følge dit tempo og din distance. Du kan dermed løbende sætte nye mål for dig selv. Vi har helt sikkert også et løbeur, der passer til dine behov. 

Udvalget af løbeure til løbeturen

 

Hold et skarpt øje med din løbetid

Løbeure er for både nybegynderen og den erfarne løber. For dig, der løber en fast distance og for dig, der løbende øger din distance, dit tempo eller løber i intervaller. Mulighederne med et godt løbeur er mange, og du kan bruge uret, som du har lyst til i forhold til dine mål. Her på siden finder du en lang række af populære løbeure, herunder løbeure fra kendte mærker som Garmin og TomTom. Du er derfor sikret et løbeur eller pulsur af høj kvalitet, når du vælger et af urene her fra sortimentet. Prøv eksempelvis et Garmin Forerunner løbeur, der fås i mange forskellige modeller med varierende funktioner.

Mangler du andet udstyr til at overvåge dit aktivitetsniveauet Hos wupti.com har vi et bredt udvalg af alt fra aktivtetstrackere og cykelcomputere til urremme til sportsure i skønne farver og mønstre, der passer både til mænd og kvinder på tværs af sportsgrene. Uanset hvilken sport du sværger til, kan du derfor finde et trackingsystem, der tiltaler dig.

 

Køb et løbeur online hos wupti.com

Få pulsen op, og pres dig selv til det yderste med et løbeur fra sortimentet her hos wupti.com. Vi har mange forskellige modeller at vælge imellem, og uanset hvilket løbeur du vælger, får du altid samme høje serviceniveau, når du handler. Vores løbeure findes i forskellige prisklasser, størrelser og muligheder så gør derfor først op med dig selv, hvad du vil bruge dit løbeur til, og gå derefter på opdagelse i sortimentet efter et løbeur, der opfylder dine behov.