Kurv 0

Klapvogne

Tag en klapvogn med overalt, så der altid er plads til et lille hvil undervejs. Hold styr på de små i praktiske klapvogne, og brug den også som bagagetransport på farten. Lige til at klappe sammen, lav vægt og nem at køre med – den bedste klapvogn opfylder alle behov. Se udvalget herunder.

En klapvogn til enhver anledning

Det kan gode klapvogne

  • Sammenklappelige og nemme at transportere
  • Lette at køre med og vejer næsten ingenting
  • God hvileplads og opbevaringsplads på farten

Den praktiske sammenklappelige klapvogn er nem at transportere, og den lave vægt gør den både let at køre med og have i bagagerummet eller med ved offentlig transport. En klapvogn giver barnet et sted at slappe af og få sig en lille lur undervejs, samtidig med at du kan opbevare ting bag i og under vognen.

Hvad skal du kigge efter på din nye klapvogn?

Ud over udseende og pris er der tre andre relevante ting, som du bør have med i dine overvejelser inden køb af ny klapvogn – sikkerhed, vægt og kaleche. 

  • Sikkerhed er det vigtigste ved et transportmiddel til de mindste. En god sele til at holde barnet fast i klapvognen er essentiel, og stofbeskyttelse omkring selen sørger for ekstra komfort og holdbarhed. Låsbare dobbelthjul sikrer en stabil kørsel, og klapvognen skal selvfølgelig være sikkerhedsgodkendt.  
  • Vægt handler både om egenvægt og maks. belastning. Vognens egenvægt bør være så let som muligt, hvis du ofte har brug for at løfte vognen – f.eks. op og ned ad trappe eller ind og ud af offentlig transport eller bagagerummet. Maks. belastning ligger typisk omkring 15 kg og refererer til, hvor mange kilo vognen kan bære. Husk maks. belastning er barnets vægt plus evt. tasker og lignende. 
  • Kaleche kan bruges både til at skygge for sol, vind og regn, og så kan kalechen være praktisk, når den lille skal have en lur. Vælg med kaleche hvis klapvognen bruges til længere ture udenfor. Vælg uden kaleche hvis vognen skal være så let som muligt. 

Du finder alle de kendte mærker inden for klapvogne her hos wupti.com – bliv godt kørende med familiens mindste.