Kurv 0

Droner

Med din egen drone får du et avanceret stykke legetøj, der giver dig mange timers sjov. Dronerne er nemme at sætte i gang og er designet på en måde, som gør dem stabile og manøvredygtige. Vi har alle de populære mærker og skarpe priser.

Lær alt om droneregler

Vidste du, at når du har en drone, så skal du enten have et dronebevis eller dronetegn? I Danmark har vi nemlig strenge restriktioner, når det gælder droneflyvning. Læs denne guide, og bliv klogere på dronereglerne. 

Hvad er en drone? 

En drone er en slags flyvende ubemandet robot, som du kan fjernstyre. Du kan både bruge en drone på hobbyniveau og mere professionelt niveau. Der gælder også to forskellige regelsæt afhængigt af, hvilken type du vælger. Hvis du flyver drone professionelt, så har du adgang til lidt mere avanceret flyvninger med ikke så strenge regler som ved hobbyflyvning. Hos wupti.com har vi både droner til professionel og hobby brug, som egner sig godt til både børn og folk med et indre legebarn.

 

Hvilken drone skal du vælge?

Før du køber en drone, så er det vigtigt, du overvejer, hvad formålet med dronen er. Vil du bruge den professionelt eller til hobby? Selvom vi på wupti.com tilbyder gode, smarte droner, så er der alligevel forskel på pris og kvalitet på de to typer, fordi de skal opfylde forskellige behov. Vælger du derfor at købe en drone til hobbyflyvning, og du senere finder ud af, du gerne vil flyve droner på et professionelt niveau, så kan du sagtens købe en professionel drone senere hen.

 

Hobbyflyvning og professionel flyvning

Hvis du lige har fået interesse for droner og gerne vil prøve kræfter med din nyfundne hobby, så anbefaler vi, at du kigger på mærker som Silverfit og Carrera. Her finder du droner i fine farver og mønstre. Der er blandt andet fine droner, der forestiller Mario fra Super Mario. Derudover kan du også finde droner med smart lys og flere hastigheder.

Hvis du derimod ønsker en professionel drone, så anbefaler vi, at du tager et kig på mærket DJI. Her finder du højteknologiske droner med indbygget mikrofon og højtalere, der giver dig mulighed for at livestreame dine flyvninger, som du kan se på dronernes indbyggede skærm.

 

Find tilbehør til din drone på wupti.com

Hos wupti.com har vi et stort udvalg af tilbehør og ekstra udstyr til din professionelle drone. Her kan du både bestille eftersyn og opgradering af din drone. Du kan ligeledes finde filtre, batterioplader og meget mere.