Kurv 0

Gåbiler

Se vores udvalg af gåbiler herunder, hvor der er masser af forskellige modeller – og køb en gåbil til din pige eller dreng. Med gåbilen behøver dit barn ikke vente helt til, han eller hun bliver gammel nok til at køre selv. Find den model, der passer netop dit barn bedst, og bestil til en skarp pris i dag.

Værd at vide om gåbiler

Hvorfor vælge en gåbil?

  • Til fartglade børn
  • Fås både som sæbekassebiler og som smarte sportsvogne
  • Kan bruges fra 1 år og opefter

Er dit barn glad for biler og fart? Glæd de mindste med en gåbil, der kan bruges af børn, der er helt ned til 2 år. En gåbil er, som navnet siger, en bil, barnet kan gå med. Det er nemlig med benene, at bilen kommer fremad. Når det kommer til gåbiler, er der mange forskellige muligheder. Det gælder bl.a. forskellige designs – du kan vælge alt fra traditionelle sæbekassevogne og retro-inspirerede gåbiler til nyere modeller som lækre personbiler i form af fede sportsvogne.

Hvilken gåbil skal jeg vælge?

Med det brede udvalg, der er af gåbiler, er mulighederne mange, når du skal vælge en til netop dit barn. Er du i tvivl om, hvilken du skal vælge? Herunder får du et par ting, du kan have i baghovedet, når du skal købe en gåbil – som forhåbentligt kan gøre valget lettere.

  • Alderen: Hvor gammelt er dit barn, når han eller hun skal bruge den? Der er naturligvis forskel på, hvilken gåbil du skal vælge, alt afhængig af dit barns alder – det gælder især størrelsen. Vær derfor sikker på, at den gåbil, du har i tankerne, passer til dit barns alder.
  • Med eller uden skubbepind: Indenfor kategorien gåbiler hører også de såkaldte skubbiler, der er biler med en skubbepind. Med skubbepinden i bag kan du skubbe bilen og give dit barn endnu mere fart på, end ham eller hende kan få ved egen kraft.
  • Materiale og design: Skal gåbilen bruges indenfor eller udenfor? Mange af de modeller, som du finder på wupti.com, er lavet i hårdføre materialer. Det betyder, at de både kan anvendes ude og inde, ligesom dit barn også kan have glæde af dem i mange år og måske endda i flere generationer. Hvis dit barn er vild med de biler, der kører på vejene, skal du naturligvis vælge en af de virkelighedstro gåbiler, som er mini-udgaver af populære personbiler og sportsvogne.

 

Køb en gåbil her på wupti.com

Når du har fundet den gåbil, der passer bedst til din pige eller dreng, kan du bestille den hjem fra wupti.com med det samme. Vi har altid et stort udvalg til skarpe priser! Det betyder, at du hos os derfor også finder alt, du skal bruge af redskaber og udendørs legetøj til dine børn.