Kurv 0

Trampoliner

Er du på udkig efter en trampolin til haven? Glæd børn og barnlige sjæle med en trampolin, der giver underholdning i timevis, og som ikke mindst er en effektiv motionsform. Find en trampolin her på wupti.com, hvor du kan vælge imellem forskellige typer og størrelser fra et udvalg af anerkendte mærker, herunder Berg og Salta. Fællesnævneren for samtlige trampoliner er den høje kvalitet. 

Stort udvalg af trampoliner

Hvorfor vælge en trampolin på wupti.com

  • Stort udvalg af forskellige slags – herunder havetrampoliner
  • Timevis af sjov og god underholdning
  • Effektiv motionsform
  • God kvalitet og høj sikkerhed

Det er ikke usandsynligt, at ’trampolin’ er en af de ting, der står højest på dine børns ønskeseddel – og det med rette. En trampolin giver nemlig både timevis af sjov, god underholdning ligesom det også er en effektiv måde at få sig rørt på.

Her på wupti.com finder du et stort udvalg af trampoliner, herunder store og små havetrampoliner, trampoliner til nedgravning samt små og praktiske fitness trampoliner. Modellerne, som du finder her på siden, er i den bedste kvalitet og giver den højeste sikkerhed. Vælg bl.a. imellem forskellige trampoliner fra anerkendte mærker som Salta. 

Hvilken trampolin skal jeg vælge?

Et af de første spørgsmål, du skal stille dig selv inden et trampolinkøb er, hvor stor en trampolin, du skal vælge. Hvilken størrelse, der er den ideelle, afhænger først og fremmest af, hvor meget plads du har til den. Der er mange forskellige størrelser at vælge imellem, hvor der er flere meters forskel på de største og de mindste. Vælg gerne den størst mulige trampolin, da et stort springareal oftest er det sjoveste for de børn eller barnlige sjæle, der skal hoppe på den. 

Lige så sjov og underholdende en trampolin er, lige så farlig kan den også være. For nogle år tilbage var de populære trampoliner i vælten, fordi fald herfra desværre var anledning til en del skader, herunder brækkede arme og ben.

Der er heldigvis sket meget med trampolinerne siden da. En af årsagerne til, at trampolinerne, der er på markedet nu, forårsager langt færre skader, er, at de nu leveres med sikkerhedsnet. Til trods for at trampolinerne generelt er blevet langt mere sikre, er det ikke desto mindre stadig vigtigt, du vælger den mest sikre trampolin. Det gør du bl.a. ved at vælge en trampolin i en god kvalitet.

Alternativt kan du vælge en trampolin i en model, der skal graves ned. Med en nedgravningsmodel mindskes faldhøjden betragteligt og sikkerheden er væsentlig højere, da der dermed ikke er samme risiko for at falde udover trampolinen. En nedgravet trampolin kræver ganske vist et større monterings- og udgravningsarbejde, men du får samtidig en trampolin, der ikke er nær så iøjnefaldende i din have.

Trampoliner er dog ikke forbeholdt udendørs arealer i haven. I udvalget finder du også mini trampoliner, der også kaldes fitness trampoliner. Dette skyldes, hop på trampolinen er en effektiv træningsform – og med den handy størrelse, som mini trampolinerne/fitness trampoliner kommer i, optager de ikke meget plads indenfor. 

 

Køb en trampolin på wupti.com i dag

Find den trampolin, der passer til dit behov – hvad end det er en stor eller lille havetrampolin, firkantet trampolin, rund trampolin, nedgravningsmodel eller måske en fitness trampolin, du er ude efter. wupti.com har det hele! Køb den til en god pris i udvalget på siden her, så leverer vi den til dig hurtigt.