Kurv 0

Tilbehør til trampoliner

Her på siden kan du finde et stort udvalg af tilbehør til din trampolin. Vi har blandt andet kantpuder, fjedre, stiger, overtræk og meget mere. Så kan du få den bedste oplevelse af ud af din trampolin og øge sikkerheden samt levetiden. Udforsk udvalget her, og find det tilbehør, du står og mangler.

Find alt dit trampolintilbehør på wupti.com

Mangler du nye fjedre til trampolinen? Et nyt sikkerhedsnet? En stige til de små? På wupti.com har vi tæt på alt det trampolintilbehør, som du absolut skal have. Vi har dog også tilbehør til trampoliner, som du måske ikke selv havde tænkt på.

Du kan nemlig finde mange sjove spil, som du kan bruge, imens du er på din trampolin. Blandt andet har vi basketballkurve, fodboldmål og andet tilbehør, der kan bidrage til underholdningen på trampolinen. Udforsk derfor udvalget af trampolintilbehør på wupti.com, og bestil det tilbehør, som du - eller dine børn - kan få glæde af.

 

Øg sikkerheden med tilbehør til din trampolin

Når du har en trampolin i haven, er det meget vigtigt at have styr på sikkerheden. For når der er højt at flyve, er der også dybt at falde. For at undgå ulykker og skader, kan du købe tilbehør til din trampolin, der har fokus på en bedre sikkerhed. 

Blandt andet er et sikkerhedsnet i høj kvalitet altid en god idé, da det sikrer, at du ikke bare lige sådan kan falde af trampolinen og ned på jorden, når du hopper rundt. Derudover er en stige til trampolinen en rigtig god investering, specielt hvis du har mindre børn, der har svært ved at komme op og ned ad trampolinen. Udforsk udvalget af tilbehør til trampolinen, og øg sikkerheden, når du hopper rundt på den.

 

Husk at stormsikre din trampolin

På wupti.com kan du finde tilbehør til din trampolin, der kan stormsikre den. Når du stormsikrer din trampolin, mindsker du risikoen for, at den letter og flyver væk, når det blæser meget. Du kan købe et stormsikringssæt i høj kvalitet, hvor du får alt det tilbehør, du har brug for, når du skal have trampolinen solidt plantet i jorden. Du kan også bestille en nedgravet trampolin på wupti.com, som ikke behøver stormsikring.