Kurv 0

Sikkerhedsnet til trampolin

Trampoliner er perfekte til udendørs leg, men uden et godt sikkerhedsnet kan det få alvorlige konsekvenser. Med et solidt sikkerhedsnet minimerer du risikoen for alvorlige ulykker. Herunder kan du se vores store udvalg af sikkerhedsnet til trampoliner i alle størrelser og typer.

Undgå ulykker med et sikkerhedsnet til trampolinen

Hvorfor vælge et sikkerhedsnet?

  • Formindsker risikoen for alvorlige skader
  • Færre bekymringer, når børn hopper uden opsyn
  • Forhindrer dyr i at komme op på trampolinen

Det er rigtigt, at trampoliner med sikkerhedsnet fylder en del i haven, men vil du undgå farlig leg og unødvendige risici, kan det anbefales, at du investerer i et sikkerhedsnet til din trampolin.

Med et sikkerhedsnet kan tumlinger såvel som springgymnaster hoppe og lege, som de vil, uden risiko for at falde ud og lande på et hårdt underlag. Risikoen for alvorlige ulykker og fald minimeres derfor gevaldigt, når du installerer et solidt sikkerhedsnet på din nedgravede eller fritstående trampolin.

Hertil skal det bemærkes, at nedgravede trampoliner er lige så farlige som fritstående og derfor selvfølgelig også behøver et godt sikkerhedsnet, hvis du vil formindske risikoen for alvorlige trampolinulykker.

Et sikkerhedsnet forhindrer desuden hunden i at hoppe op og deltage i legen med deraf følgende farlige situationer for både hund og børn.

På wupti.com finder du et stort udvalg af kvalitetssikkerhedsnet til skarpe priser, der passer perfekt dine behov.

Vælg det rigtige sikkerhedsnet

Når du skal vælge dit trampolinsikkerhedsnet, er der flere ting, du bør overveje – heriblandt trampolinens størrelse, type og brug. Derudover bør du altid tjekke, om dit sikkerhedsnets udformning passer til det mærke, hvorfra du har købt din trampolin.

  • Hvad angår størrelse og udformning bør du undersøge, hvad producenten bag din trampolin anbefaler. Kan du ikke længere finde brugs- og sikkerhedsanvisningerne på din trampolin, kan du prøve at finde dens diameter og udformning på nettet. Størrelserne afhænger typisk af, hvilket mærke du har købt.
  • Sikkerhedsnet kommer med flere forskellige lukkeanordninger. Vil du hurtigt op og ned fra trampolinen, er velcrobånd formentlig den optimale løsning, mens du med en lynlås i højere grad kan være sikker på, at åbningen holdes lukket under brug. Derudover bør du holde øje med, om sikkerhedsnettets materiale er vedligeholdsfrit og tåler regn i længere perioder.
  • Sidst, men ikke mindst, er det værd at være opmærksom på, at der er forskel på sikkerhedsnet til nedgravede trampoliner og trampoliner med ben. Når du køber dit trampolin-sikkerhedsnet, er det derfor vigtigt, at du vælger et mærke, der både passer til din trampolin og til måden, hvorpå du har installeret den i haven.

 

Bestil et sikkerhedsnet på wupti.com

Find det sikkerhedsnet til din trampolin, der passer bedst til dine behov blandt vores store udvalg af sikkerhedsnet i topkvalitet, og bestil det hjem i dag.