Kurv 0

Værktøjsvogne

En stor, rullende værktøjskasse – det er en værktøjsvogn. Og den er genial til alle typer gør-det-selv-projekter. Spild ikke tid på at hente værktøj, rul det hele med dig, dér hen hvor du arbejder. Hold orden på værktøjet, og spar tid med en velorganiseret værktøjsvogn.

Værktøjsvogn – dit værktøj på hjul

Fordele ved en værktøjsvogn

  • Altid ordnet og tilgængeligt værktøj
  • På hjul – lige til at rulle med sig
  • Giver god plads med mange skuffer

Med en værktøjsvogn kan du holde orden på alt dit værktøj og gøre det hele tilgængeligt. Hjulene gør den mobil og praktisk at tage med derhen, hvor du er i gang med et projekt. En værkstedsvogn har masser af plads og mange skuffer, så du aldrig løber tør for opbevaringsplads.

Hvilke ting er vigtige ved valg af værktøjsvogn?

Det er ikke sikkert, at du ønsker at have alt dit værktøj i en værktøjsvogn, men de fleste bruger den til opbevaring af alt ikke-el værktøj, som topnøglesæt, skruetrækkere, hammer og så videre. 

Formet som en kommode på hjul, kan du nemt lægge det el-værktøj på toppen, som du skal bruge til gør-det-selv-projektet, inden du ruller vognen med dig. Men hvilke ting er vigtige, når du skal vælge en værktøjsvogn?

  • Skuffer – der er forskel på både antal og størrelse skuffer i en værktøjsvogn. Mange flade skuffer er gode til at holde styr på små stykker værktøj, skruer og lignende, mens et færre antal dybere skuffer egner sig bedre til de større stykker værktøj. 
  • Vægt – der er to vægttal, du skal være opmærksom på, når du vælger en
    værktøjsvogn: Din værktøjsvogn uden værktøj, det vil sige vognens egenvægt, samt hvad vognen kan bære, det vil sige vognens bæreevne. Har du brug for at flytte meget værktøj rundt i din vogn, er en lav egenvægt at foretrække.
  • Opbevaring – alle værktøjsvogne har skuffer, men nogle har også et toplåg, der kan åbnes, og mange har desuden kraftige kroge på siden, hvor du kan hænge el-værktøj og lignende. Overvej nøje inden dit valg, hvad du egentlig har brug for. 

Vælg en af de mange praktiske værktøjsvogne i det store udvalg herover.