Kurv 0

Elværktøj

Elværktøj er en vigtig del af ethvert hjem, som gør mange projekter og opgaver i hjemmet nemmere. Her på siden finder du både akku værktøj og elværktøj med ledning fra populære mærker som bl.a. BLACK+DECKER og Bosch. 

Stort udvalg af elværktøj

Elværktøj til ethvert gør-det-selv projekt

Elværktøj gør mange projekter i hjemmet meget nemmere. Er du semi-professionel håndværker? Passioneret gør-det-selv'er? Eller vil du bare gerne have mulighed for at klare de mest basale ting i hjemmet selv? Så findes der elværktøj, som kan hjælpe dig.

Det mest udbredte og anvendte stykke elværktøj i danske hjem er bore- og skruemaskinen. Derfor har vi selvfølgelig et stort udvalg af boremaskiner og skruemaskiner af forskellige typer. Leder du i stedet for mere specialiseret elværktøj, kan du også finde det.

Elværktøj på batteri

Akku elværktøj, som er eldrevet elværktøj, er det nye inden for elværktøj. Akku elværktøj er nemt at håndtere, da du slipper for ledninger, som kan være svære at manøvre med.

Derudover kan du også gå til dit arbejde frem for at hente arbejdet til dig. Hvis du eksempelvis skal fikse et hegn, kan du nemt tage dit akku elværktøj med ud til hegnet. Du er altså helt uafhængig af stikkontakter. 

Til gengæld skal du sørge for at have et opladet batteri klar, så dit arbejde ikke går i stå på grund af manglende strøm. Læs mere om forskellige former for drivkraft her.

Husk tilbehøret til dit elværktøj

Dit elværktøj kan sagtens være af høj kvalitet og holde i mange år, men dit tilbehør vil skulle udskiftes med tiden. For eksempel vil det slide på klinger og skiver at blive brugt, så de bliver sløve. Derfor vil det være en god idé at have nye klinger og skiver klar til udskiftning. Hvor ofte du skal skifte afhænger selvfølgelig af, hvor ofte du bruger dit elværktøj.

En anden god måde at investere i tilbehør til dit elværktøj er, hvis du har købt akku elværktøj. I så fald vil ekstra batterier være en god investering, så du slipper for at stoppe arbejdet på grund af manglende strøm.