Kurv 0

Campingudstyr

Campingturen bliver meget sjovere med det rette udstyr. Har du et godt telt, en god luftmadras og det rette kogegrej, så vil din telttur eller tur på campingpladsen blive bedre. Her på siden finder du et stort udvalg af campingudstyr som eksempelvis telte, campingstole, campingborde, vandrerygsække og meget mere.

Alt udstyr til campisten

En campingtur på enten campingplads eller i telt er en sjov og hyggelig måde at have kvalitetstid sammen med familie eller venner. En campingferie kan bringe dig vidt omkring, så uanset hvad din ønskedestination for din ferie er, så er camping en god måde at komme dertil. Camping i enten telt, camplet eller campingvogn er en fantastisk måde at opleve Danmark på, men Sydeuropa har også mange spektakulære detinationer til camping.

Således er camping et vidt begreb, som kan dække over mange forskellige former for ferie. Uanset hvilken form du vælger, så har vi det rette campingudstyr til din tur.

Camping - Perfekt til ferie med venner eller familie

Der findes et utal af former for ferie, hvor camping kan være den foretrukne form.

  • Festival
  • Telttur i de danske skove
  • Campingture på de danske campingpladser
  • Campingture i Sydeuropa
  • Cykeltur rundt på danske øer

Alle disse ture kan gøres på forskellige måder, som hver især kræver forskelligt campingudstyr.

Hvis du skal på en cykeltur rundt på en af de smukke danske øer, så har du behov for udstyr, som er nemt at pakke sammen, og som let kan opbevares, når du cykler rundt. Skal I derimod køre til en af Sydfrankrigs fantastiske campingpladser, kan I bedre medbringe mere udstyr. Formentlig skal I også være der i længere tid end på en cykelferie og har dermed brug for mere udstyr.

Forestil dig en campingferie uden udstyr

De fleste har regnet ud, at der er visse ting de ikke kan klare sig uden. Det mest nødvendige udstyr:

Men forestil dig en hel uge på festival eller på en campingplads uden en campingstol at sætte dig på, eller et campingbord at sætte dine sager på.

Det kan også være noget så simpelt som en lampe til at lyse på pladsen om aftenen eller kogegrej til at lave noget mad eller kaffe på. Vær derfor også opmærksom på om du har husket følgende:

Er der stadig campingudstyr, som du mangler, men ikke kunne finde, kan du kigge i vores udvalg af andet campingudstyr.

Telte - Det vigtigste stykke udstyr til teltturen

Skal du afsted på telttur, er det vigtigste udstyr dit telt. Det holder dig tør og varm om natten. Derfor er det vigtigt, at du vælger et telt, som passer til din ferie. Skal i flere afsted kan I vælge flere små telte eller at købe ét stort, så I alle sover under samme tag.

Der er to faktorer, du kan vælge telt efter:

  • Telttype
  • Teltstørrelse