Kurv 0

Cykellygter

Vær sikker i trafikken med et par gode cykellygter fra wupti.com. Uanset hvor ofte du bruger din cykel, er det helt essentielt, at du har gode cykellygter, så du altid er synlig i trafikken. Find dine nye cykellygter hos wupti.com til en skarp pris.

Stort udvalg af cykellygter

Tre gode grunde til at investere i et par gode cykellygter:

 • Du kan anvende din cykel på alle tider af døgnet
 • Du er meget bedre stillet og mere sikker i trafikken
 • Du undgår eventuelle bøder for manglende lygter

At cykle er ikke kun en nem og hurtig måde at komme fra A til B på. Det er også en bæredygtig løsning med få udgifter og økonomiske krav. En af de eneste ting du blot skal investere i, udover en cykelhjelm, er et sæt gode cykellygter. Har du ordentlige cykellygter, vil du øge din synlighed i trafikken og derved ligeledes øge din sikkerhed. Cykellygter hjælper dig også med at orientere dig på bedst mulig vis, så du kan få glæde af din cykel uanset, hvor mørkt der er. Endvidere er det et brud på loven at køre uden cykellygte, hvorfor dette kan resultere i en bøde.

Det skal du være opmærksom på, når du køber cykellygter

Det er altafgørende, at du er synlig, når du er ude i trafikken – og det bliver du blot med et par gode cykellygter. Inden købet er der dog et par elementer, du bør overveje, således at du finder de bedste cykellygter for dig. Kast eventuelt et blik på vores oversigt over essentielle specifikationer udarbejdet for at hjælpe dig med at finde de rigtige cykellygter:

 • Lysstyrke
  Du bør tage stilling til, hvor kraftigt du ønsker, at dine cykellygter skal lyse. Får du brug for lygter, der tydeligt oplyser en stor del af dine omgivelser, eller er det vigtigste, at de blot er synlige for andre i trafikken?
 • Batterier eller magneter
  Overvej ligeledes om dine cykellygter skal være batteridrevne, eller om du eksempelvis ønsker et par dynamolygter.
 • Montering
  Gør dig også nogle tanker omkring, hvor avanceret monteringen af lygterne må være. Her kan du med fordel have in mente, om de ofte skal have skiftet batteri, eller om der kan være andre årsager til, at de gerne skal være nemme at afmontere.

 

Køb dine cykellygter hos wupti.com i dag

Pas på dig selv i trafikken med et par gode cykellygter. Trafiksikkerhed er ingen spøg, hvorfor du her på siden vil kunne vælge mellem et stort udvalg af forskellige cykellygter af høj kvalitet. Tag et kig og bestil dine nye cykellygter på wupti.com i dag!