Kurv 0

Elcykler

Elcykler bliver mere og mere populære, og derfor kommer der også løbende flere modeller på markedet. Hos wupti.com finder du elcykler med både indvendige og udvendige gear i mange smarte designs, der giver dig lidt hjælp på farten, når du bliver træt af at træde i pedalerne på lange eller bakkede strækninger. Vælg din nye elcykel i sortimentet, og bestil den hjem i dag.

Populære elcykel mærker

Få fart på med en smart elcykel

Derfor skal du vælge en elcykel fra sortimentet hos wupti.com

  • Elcyklen fås i mange moderne designs med høj batterikapacitet
  • Elcyklen er et godt alternativ til bilen
  • Elcyklen kan købes til særdeles konkurrencedygtige priser online

Købet af en elcykel er en investering, som du næppe kommer til at fortryde. En elcykel kan, afhængigt af batteristørrelse, få dig rigtig langt på en opladning, og det er rart at kunne veksle imellem selv at gøre det hårde arbejde og at lade motoren om det. En elcykel er et rigtig godt alternativ eller supplement til en bil, og flere og flere dropper bilen til fordel for en jernhest med motor, der både giver motion, frisk luft og grønnere samvittighed. I vores udvalg har vi samlet en lang række af både damecykler og herrecykler med el – alle i meget høj kvalitet.

Sådan passer du godt på batteriet til din elcykel

En elcykels batteri slides naturligt over tid, når det bliver brugt meget. Der er dog flere ting, du selv kan gøre for, at batteriet holder længere. Først og fremmest kan du skåne batteriet ved selv at gøre arbejdet så ofte som muligt. Jo hårdere du selv træder i pedalerne, jo længere levetid vil batteriet have. Kører du med en indsats på omkring 50 %, vil du også få op til 50 % flere opladninger, end hvis du kun kører med en egen indsats på eksempelvis 20 %. Samtidig er det vigtigt for både din egen og elcyklens skyld, at du ikke kører rundt på halvflade dæk.

Gør du det, belaster du batteriet unødigt, så sørg for at have luft i dækkene og for at få cyklens dæk lappet ved behov. 

Køb den bedste elcykel online hos wupti.com

Købet af en elcykel er en spændende investering til den moderne familie, og elcykler fås efterhånden i rigtig mange modeller. Du finder en stor del af dem her i vores udvalg, hvor du nemt kan finde din favorit og bestille den hjem med det samme. Så kan du godt begynde at glæde dig til at få din elcykel hjem, så du kan udforske dens mange muligheder, imens du er på farten.