Kurv 0

Bokseudstyr

Boksning er en ekstremt effektiv form for motion, hvor du træner hele kroppen med både styrketræning, konditionstræning, træner udholdenhed, reaktion og koordination. Her på siden finder du et stort udvalg af bokseudstyr.

Bokseudstyr til effektiv træning

Bokseudstyr - Sund og effektiv træning for hele kroppen

Hvis du ønsker at komme i dit livs form, så er boksetræning den helt rigtige form for træning at vælge. Når du træner boksetræning eller motionsboksning, træner du hele kroppen og på mange måder også sindet. Men boksning er også en hård sport, som kræver en del udstyr, for at du får det optimale ud af træningen.

Her på siden finder du et stort udvalg af bokseudstyr som boksesække og boksebolde, boksebandage og selvfølgelig boksehandsker.

Boksetræning - hvad træner man?

Når man taler om boksning, så findes der to forskellige typer; motionsboksning og kampboksning. I kampboksning træner du med det formål at komme i ringen og bokse mod andre. Med motionsboksning træner du lige så hårdt som i kampboksning, men uden af komme i bokseringen.

Boksetræning er super effektivt! Det er det, fordi det er super hårdt. Faktisk træner du et væld af forskellige egenskaber, når du bokser:

  • Styrke
  • Kondition
  • Udholdenhed
  • Hurtighed og reaktionsevne
  • Koordinations- og balanceevne

Du træner med boksehandsker og laver slagrutiner på boksesække eller boksebolde, hvilket kræver en enorm udholdenhed. For at kunne blive bedre i slagrutinerne, er det nødvendigt at træne konditionstræning og styrketræning. Hvis du motionsbokser i en bokseklub, vil du formentlig også sparre med en makker.

Sikkerhed er vigtigt - også ved motionsboksning

Selvom kampboksning selvfølgelig er mere risikofyldt end motionsboksning, så er det vigtigt, at du passer på dig selv, når du bokser. Det hjælper de forskellige typer af bokseudstyr med.

Hvis du bokser uden boksehandsker, så slider du på dine knoer, som vil hæmme dig i din træning. Derudover er boksebandage en god idé indenunder dine handsker, da dit håndled er under stort pres, når du bokser - selv på boksesække. Derfor hjælper både boksebandagen og boksehandskerne med at stabiliserer dit håndled.