Kurv 0

Tennisketchere

Om du spiller tennis på eliteplan, i din fritid med en ven eller for sjov på stranden, så er ketcheren dit vigtigste redskab. Derfor skal du vælge din ketcher med omhu. Herunder finder du vores kæmpestore udvalg af ketchere til ethvert formål og ethvert niveau.

Tennisketchere til fritid og professionelt brug

Der er flere fordele ved at købe dig en tennis-ketcher

  • Du får en tennis-ketcher, der passer til dig i størrelse og vægt
  • Udvikl dit spil med en tennis-ketcher, der passer til dit niveau
  • Med en tennis-ketcher du kender godt, kan du optimere dit spil

En tennisketcher skal passe til dig, både til din størrelse – barn, voksen – og til hvilket niveau du spiller på. Med den rigtige tennisketcher kan du forbedre dit spil, og jo bedre du lærer din ketcher at kende, jo nemmere får du ved at kontrollere bolden og sætte den præcis, hvor du vil.

Sådan vælger du den rigtige ketcher

Der er flere ting at tage hensyn til, når du skal vælge en ketcher, som passer perfekt til dig.

  • Længde – Standardlængden på en tennisketcher er 68,5-71,5 cm. Jo længere ketcheren er, jo mere kraft, men mindre kontrol får du i dine slag. For en nybegynder kan det anbefales at vælge en lang ketcher.
  • Vægt – Vægten har også betydning for slagets kraft. Jo tungere ketcher, jo mere kraft og stabilitet i dine slag, til gengæld er det nemmere at bevæge ketcheren og reagere hurtigere på en bold, jo lettere ketcheren er. Er du nybegynder, så vælg en let ketcher – 250-270 g. 
  • Ketcherhovedet – Standardstørrelsen på et ketcherhoved er 550-870 cm2. Jo større hoved, jo mere kraft, men mindre kontrol i dine slag. Som nybegynder bør du vælge en ketcher med et stort ketcherhoved.
  • Grebet – Det er også vigtig, at grebet har den rigtige størrelse, for at du kan få et godt greb om ketcheren. Er du i tvivl om, hvilken størrelse greb du skal vælge, så vælg hellere et lille end et stort, for du kan altid komme ekstra greb på. 

Køb din ketcher og andet tennisudstyr her på wupti.com med op til 365 dages returret.