Kurv 0

Paddleboard

SUP – stand up paddle board – er en sjov og udfordrende vandsport, hvor alle kan være med. Hos wupti.com finder du et udvalg af SUP boards til børn og voksne fra flere populære kvalitetsmærker. Se udvalget herunder, og bestil din favorit til en god pris hos wupti.com!

Nybegynder guide til oppusteligt SUP board

Skal du være med på den hurtigst voksende vandsportsgren – SUP og har du endnu ikke fået fingrene i dit eget SUP board, så læs guiden og find det board der passer bedst til dig. 

SUP til begyndere
SUP til yoga
SUP til surfing ved solnedgang

Prøv en sjov og udfordrende vandsport

Hvorfor vælge et SUP board? 

  • Mulighed for flere timers vandsport med familie og venner
  • Nemt at transportere og puste op, når du skal på ferie 
  • Dyrk flere sportsgrene og hobbyer – b.la. yoga, race og fiskeri

SUP er den oplagte vandsport til dig, der elsker balance, udfordringer og hyggelige stunder. De oppustelige SUP boards findes i flere forskellige størrelser til børn såvel som voksne og er lette at have med på farten, når du skal på ferie. Vores SUP boards har nemlig inflations- og deflationsventiler eller pumpe, som gør det let at lukke luften ud af dem.

Med et SUP board får du ikke alene muligheden for at padle på søer og hav – du kan også dyrke yoga, race eller fiske fra dem. De brede paddleboards gør det nemt og sikkert at komme på vandet og egner sig perfekt til vandaktiviteter i større grupper. 

Vælg det rigtige paddleboard

Inden du bestiller dit nye paddleboard hjem, er der flere helt vigtige overvejelser, du bør gøre dig.

  • Størrelse: De fleste SUP boards til voksne måler omkring 350 cm, men du kan også finde SUP boards, der er meget længere, og som har plads til omkring 8 personer. Vil dit barn prøve kræfterne af med SUP, bør du gå efter et mindre og lettere paddleboard. 
  • Brug: Der findes SUP boards, der er designet særligt til fiskeri, bølger, yoga og race. Ønsker du et paddleboard, hvor du kan lidt af det hele, kan du med fordel gå efter en allround-model med skridsikkert underlag.

Når du har fundet et SUP board, der passer perfekt til dine behov, tager det kun få klik at bestille det hos wupti.com.