Kurv 0

Bålsteder til udendørs

Nyd udelivet med bål i haven eller på terrassen med et bålsted. Find den størrelse og type, der passer dig, her på wupti.com, hvor du kan vælge imellem forskellige anerkendte kvalitetsmærker.

Stort udvalg af bålsteder

Hvorfor vælge et bålsted på wupti.com

  • Perfekt til udendørshygge
  • Mange anvendelsesmuligheder – herunder mad over bål
  • Vælg imellem forskellige kvalitetsmærker

Et bålsted er mange ting; det er velegnet til at varme sig ved på de kølige sommeraftener og -nætter, et sted at riste skumfiduser og bage snobrød – eller måske endda kokkerere et stort måltid over med en grillrist, stegepande eller gryde. 

Uanset om det gælder en brændeovn, et bålfad eller bålsæt, er der enighed om, at der næppe findes noget så hyggeligt og afslappende, som at se på flammerne fra et bål. Find dit nye bålsted her på wupti.com, hvor vi har masser af modeller fra forskellige populære og anerkendte kvalitetsmærker. 

Find det rigtige bålsted

I vores store og brede udvalg på wupti.com, er der et væld af forskellige bålsteder at vælge imellem. I den mere almindelige ende er bålstederne til indendørs brug, herunder er brændeovne og pejse. Hvis det i stedet er et bålsted til brug udendørs, når sommeren melder sin ankomst, har vi her et par forskellige valgmuligheder. Hvis du er i tvivl om, hvilket bålsted du skal vælge, kan du her læse om de forskellige typer:

  • Bålfad: Et bålfad er, som det fremgår af navnet, et større fad, som du kan have et mindre bål på. Denne type bålfad har mange anvendelsesmuligheder; du kan bruge den på terrassen som hyggeligt og varmende indslag efter aftensmaden eller sætte den i haven, hvis du vil undgå at skulle ødelægge et stykke af din græsplæne, når du skal lave bål. Bålfadet er kompakt i størrelsen, men til trods herfor, er et mindre bål herpå stadig stort nok til, at du kan riste skumfiduser eller endda bage snobrød over det.
  • Bålsæt: Hvis du er vild med udelivet og gerne vil have muligheden for at lave mad over bål, kan du vælge et alsidigt bålsæt. I udvalget findes bl.a. bålsættene fra Bon-fire, der leveres med grillrist.Nogle af modellerne har desuden også både gryder og pander med. Det eneste, bålsættet kræver, for at blive forvandlet til et udendørs kogeblus, er et godt bål. Det betyder, at bålsættet er yderst mobil og kan tages med på tur – det kunne fx være til grillhygge på stranden. 
  • Bord-ethanolbrænder: Har du ikke pladsen til et større bål? Hvis du stadig gerne vil kunne nyde flammernes skær udenfor på lune sommeraftener, kan du alternativt vælge en mindre bord-ethanolbrænder. Med denne type bordbrænder har du et mini-ildsted, som du kan placere på fx havebordet og have glæde af det livlige lys.