Kurv 0

Gasgrill

Ny gasgrill? Find din nye gasgrill i vores udvalg, hvor du vælger mellem mange forskellige varianter og størrelser. Vi forhandler de mest kendte mærker – kendt for højeste kvalitet.

Lækre gasgrill til terrassen eller altanen 

Tre gode pointer om gasgrill

Der kan være mange gode grunde til at vælge en gasgrill frem for en traditionel grill med kul. Du undgår al besvær med kul og en til tider langsommelig og genstridig optænding. En gasgrill er direkte enkel at bruge og den bliver hurtig varm uden det mindste roderi med optændingsvæske eller andet.

En gasgrill kan således bruges i mange situationer – og fordi gasgrillen gør det hurtigt og nemt kan du selv i en travl hverdag uden bøvl få fornøjelsen af at grille. 

Samtidig kan mange gasgrill give dig en overlegen tilberedning af maden. Perfekt til fester og sammenkomster. Gasgrillens ”hjerte” er brænderne, og deres effekt og dækning af stegeoverflade er særligt udslagsgivende for resultatet. Med mindst tre brændere er grillen klædt på til selv avancerede retter eller store kødstykker med indirekte varme. Til hele måltider kan en sidebrænder være en god idé, da du her kan koge kartofler, ris eller sauce.

Hvilke gasgrill kan jeg få?

En gasgrill er langt fra bare en gasgrill. Du har mange valgmuligheder fra de store, komplette modeller til de smarte, små modeller. Hvad du vælger, afhænger i højeste grad af dit behov.

De små gasgrill er ideelle, hvis du bor i lejlighed eller godt kunne tænke dig at tage grillen med på stranden, i sommerhuset eller på ferien. Med hurtig opstart og solide håndtag er de nemme at håndtere og flytte rundt på, og de kan bruges til overraskende mange former for madlavning, men er selvfølgelig mest oplagte til lettere og mere simple spiser.  

De store gasgrill giver dig den komplette pakke af fordele. Her er mulighederne flest, og du har rigelig med kapacitet til madlavning for større sammenkomster. Du kan tilberede stort set al slags mad lige fra det enkle over til det komplette måltid med forret, hovedret og dessert.   

Udnyt din gasgrill til det fulde med tilbehør

Et integreret termometer i låget er mange store gasgrill udstyret med. Ved at vise den indvendige temperatur, når låget er på, giver det dig bedre kontrol med selve stegeprocessen. Derfor er denne funktion værd at kigge efter. Ligeledes leveres mange af de store gasgrill med underskab, som er perfekt til at opbevare tilbehør. Og netop tilbehør findes der rigtig meget af. Dermed kan du for alvor skræddersy din gasgrill til den madlavning, du ønsker. Hvad med fx pizzaovn, rotisseri, pande eller noget helt fjerde?

Køb din nye gasgrill på wupti.com

Forny terrassen eller altanen med en ny gasgrill fra udvalget hos wupti.com. Vores udvalg af gasgrill består af mange forskellige modeller så du kan helt sikkert finde en model som passer til dit behov. Med få klik kan du bestille din nye gasgrill hjem så du er klar til at lave mad til venner og familie.