Kurv 0

Store gasgrill

Kunne du godt tænke dig en stor gasgrill med plads til en masse grillmad til sommer? På wupti.com har vi et stort udvalg af fine gasgrill fra det populære mærke Char-Broil. Her får du en stor gasgrill i god kvalitet, der kan skabe rammerne for en hyggelig grillaften med familien.

Vælg mellem et hav af store gasgrill

Mangler du en stor gasgrill, som du kan lave sprøde grøntsager og saftigt kød på? På wupti.com finder du et bredt udvalg af gode store gasgrill i høj kvalitet til skarpe priser. Vi tilbyder blandt andet store gasgrill med pizzasten, så du kan lave lækre pizzaer. 

Vi har også store gasgrill i flotte farver, som er fremstillet i robust og rustfrit stål. Ønsker du en grill, der både kan køre på gas og trækul? Så har vi også smarte hybridgrill. Du kan skifte denne grilltype fra gas til kulgrill på under 60 sekunder - hurtigt ikke?

Du kan få vores store gasgrill i størrelser såsom:

  • 145,4 gange 121,4 gange 59,7 centimeter

  • 144 gange 115,5 gange 59,5 centimeter

  • 137 gange 115,7 gange 59,4 centimeter

  • 134, 9 gange 114,3 gange 62,2 centimeter

  • 130 gange 121 gange 54 centimeter

  • 128 gange 114,3 gange 66,3 centimeter

Gå på opdagelse i vores sortiment, og find den gasgrill, der passer perfekt på din terrasse. 
 

Få stor gasgrill med smart funktion

Ønsker du dig en stor gasgrill med smarte funktioner, der tager din grilloplevelse til nye højder? Vi har store gasgrill med smart TRU-infrared funktion. Dette system gør, at brænderne i grillen opvarmer et særligt varmelegeme, som sikrer en ensartet varmefordeling. Med dette system, er du derfor sikret et perfekt grillresultat hver gang!

Du kan nemlig nemt kontrollere tilberedningen. Både kødet og grøntsagerne bliver op til 50 procent saftigere, mens du undgår opflamning af fedt og marinade fra kødet. Flere af vores store gasgrill er også designet med fire hjul, som gør dem nemme at flytte efter behov. 

 

Beskyt din store gasgrill med grillovertræk

Vil du gerne passe på din store gasgrill, så den undgår unødvendige skræmmer? På wupti.com har vi et fint udvalg af fine grillovertræk, som er beskytter din gasgrill mod vind og vejr, når du ikke bruger den.