Kurv 0

Transportabel gasgrill

Her på siden kan du finde en transportabel gasgrill, som passer perfekt ind i terrassen til din villa, sommerhusets gård eller lejlighedens altan. Med en mini gasgrill får du alle de samme funktioner, som ved en almindelig gasgrill, bare i en kompakt form, som du nemt kan rykke rundt på.  

Transportabel grill - en kompakt og funktionel løsning 

En transportabel gasgrill er den helt perfekte løsning, når du gerne vil have en grill, der ikke fylder mere end højst nødvendigt. Den fylder nemlig ikke specielt meget med det kompakte design, og hvis du tror, at du går på kompromis med funktionalitet, så kan du godt tro om igen. Du kan nemlig finde en mini gasgrill med bordplads, rist, temperaturmåler og alt det andet tilbehør, som du er vant til fra en klassisk gasgrill. 

Er du ude efter en klassisk gasgrill i en kompakt størrelse, kan du også tage et kig på vores udvalg af små gasgrill. Er du i tvivl om, hvilken grill du skal vælge, så udforsk hele vores udvalg af grill og grilltilbehør

Tag den transportable gasgrill med overalt 

Med en transportabel gasgrill kan du grille mad - næsten - uanset hvor du er. Det eneste du skal have med dig er grillen, gassen og noget lækkert mad. Hvis du for eksempel skal nyde det gode sommervejr ved stranden, kan du tage en transportabel grill med på bagsædet af bilen, så du ikke behøver tage hjem, når sulten trænger sig på. Du kan nemlig bare hive din mini gasgrill ud af bilen, tænde for blusset og stege en god grillpølse sammen med nogle lækre grøntsager og friske majskolber.  

Mini gasgrill - den letteste løsning når det kommer til grill 

En mini gasgrill er en utroligt nemt løsning. Det eneste, du skal gøre for at få tændt op i grillen, er nemlig at sætte gasflasken til, tænde for blusset, og så er du allerede i gang. Selvom en mini gasgrill bliver lavet i et kompakt design, kan du stadig - ved mange modeller - selv styre, hvor blusset skal være tændt, samt hvor kraftigt det skal være.