Kurv 0

Rygeovne og røgegrill

Kombiner gasgrillens gode, grillende egenskaber med rygeovnens lækre konserveringsmetoder. Tag et godt kig på udvalget af rygeovne i topkvalitet på wupti.com, og oplev, hvordan du både kan ryge, stege og grille din mad. Her kan du finde en rygeovn til en skarp pris, der vil gøre grill-entusiasten rygende begejstret!

Ryg, steg og grill dit kød på samme tid 

Rygeovn eller røgeovn. Uanset hvad du kalder kombinationsgrillen, så får du mulighed for at tage dine madoplevelser til nye højder. Med en rygeovn fra wupti.com har du nemlig en perfekt madlavningsmakker ved din side. Her får du et apparat, der - udover at give dig en traditionel gasgrill - også kan langtidsstege og ryge din mad.  

Uanset hvilken rygeovn du vælger, får du derfor en ovn, der kan give en ensartet varmefordeling - noget som en almindelig gasgrill ikke kan. Her får du nemlig en kombination af infrarøde grillriste, et kammer til langtidsstegning og en boks til rygeflis. 

En rygeovn til alverdens mad 

Er du mest til saftige stege, søde kartofler eller smagfuld fisk? En rygeovn kan tilberede, næsten, al slags mad på en ny og anderledes måde. Blandt andet kan du ryge bacon, og give det netop den røgsmag, som du foretrækker. Det er ganske nemt - for ikke at sige sjovt - at prøve dig frem med røgsmagene i din nye rygeovn. 

Er du mere til det grønne køkken? Så kan du også ryge alt fra lækre kartofler og svampe til ost og fisk. Dine behov kan nemt opfyldes i rygeovnens kammer, hvor forskellige madvarer kan tilberedes. En rygeovn er derfor til alverdens kulinariske præferencer - så hvad er dine?  

wupti.com: Tilbered din mad, som du vil 

Hos wupti.com kan du finde mange forskellige apparater, der kan tilberede maden på diverse måder i haven. Vi har eksempelvis briket- og kulgrill samt el-grill og stenovne, så du kan få den helt rigtige grillsmag frem på alt fra gode bøffer til sprøde majs. 

Og mangler du afslappende rammer for hele grilloplevelsen? Så kan du også finde et fantastisk udvalg af havemøbler, der kan samle familie og venner om maden på spisebordet og senere rundt om jeres nye, hyggelige havepejs eller bålsted.