Kurv 0

Hækkeklippere

For at gøre havearbejdet nemt og hurtigt er det vigtigt at have det rigtige værktøj. En hækkeklipper er med til at gøre klipningen af hækken til et nemmere projekt. Hvad enten du er til en batteri-, benzin eller eldrevet hækkeklipper kan du finde en model ved wupti.com.

Hækkeklippere i alle prisklasser

Ved at vælge den rette hækkeklipper fra starten kan du undgå at bruge for meget tid på klipningen af hækken og arbejdsbyrden bliver også betydelig lettere. Der er derfor et par ting du bør overveje før du vælger, hvilken hækkeklipper der passer til dit behov.  

Skal jeg vælge en benzin, batteri eller eldrevet hækkeklipper?

  • De benzindrevne hækkeklippere er kraftigere og tungere da motoren er større, dermed kan disse klare større buske og hække i haven. En af de vigtige fordele er, at den ikke er begrænset af levetiden på et batteri, så længe der er benzin på, kan du fortsætte med at klippe hæk. Ulempen er dog, at det er den dyreste type af hækkeklippere og at den er langt mere støjende end de øvrige.
  • Batteridrevne hækkeklippere er lette og kan nemt bruges overalt i haven. Ulempen er, at den er begræsnet af batteriets levetid, hvis du har en større hæk, kan den måske ikke klippes på en opladning. Derfor kan det være nødvendigt, at have et ekstra batteri, som du kan skifte til. Fordelen ved hækkeklipperne på batteri er, at de er billigere i anskaffelse og reperation og ikke så støjende. 
  • De elektriske hækkeklippere er lette og går aldrig tør for strøm, så du vil aldrig være udsat for, at du ikke kan blive færdig med at klippe hækken. Ulempen er dog, at det kræver at du har en stikkontakt i nærheden og at du passer på ikke at klippe ledningen over. Den er heller ikke lige så kraftig som de benzindrevne modeller.  

Sværdlængden afhænger af hækkens størrelse 

Når du har besluttet, hvilken drivkraft din hækkeklipper skal have, er det vigtigt at afdække, hvilket behov du har i forhold til knivens længde. Med en høj eller bred hæk kan det være en fordel med en hækkeklipper med en lang sværdlængde. Så det er hurtigere og nemmere at klippe hækken og få den optimale rækkevidde.   

Er du på udkig efter andre maskiner som kan være med til at gøre havearbejdet endnu hurtigere og sjovere så tag et kig på vores store udvalg af havemaskiner her på wupti.com. Vi har også en stort udvalg af havemaskiner fra anerkendte brands som WORX og AL-KO.

Køb dine nye hækkeklipper online på wupti.com

Har du fundet den hækkeklipper du drømmer om, så kan du med bare få klik bestille din nye hækkeklipper hjem til dig, så du kan være klar til sæsonen med hækklipning med en effektiv maskine. Vores udvalg består af kvalitetsmaskiner i forskellige prisklasser så du altid kan finde en hækkeklipper der passer til dig.