Kurv 0

Havetraktorer

Har du en stor græsplæne hvor der skal slåes græs? Kan en havetraktor være en god hjælper. En havetraktor har ofte en dobbelt så stor klippebredde sammenlignet med en almindelig plæneklipper og på samme tid er kørehastigheden markant højere. En havetraktor kan derfor nemt og hurtigt slå større arealer af græs. 

Populære havetraktor mærker

Bredt udvalg af effektive havetraktorer 

Tre gode grunde til at erhverve dig en havetraktor:

  • Skån din krop for unødig overanstrengelse
  • Spar store mængder tid i din hverdag
  • Nyd en flot og veltrimmet have året rundt

Er du en af dem, der er så heldig at kunne nyde en have, når vejret tillader det, er du uden tvivl også bekendt med mængden af vedligeholdelse, sådan en have kræver. Blomsterne skal plejes, planterne skal vandes, græsset skal slås – og sidstnævnte kan i særdeleshed være tidskrævende. Denne proces har du dog mulighed for at forenkle betydeligt med en ny havetraktor. 

Med en havetraktor, også kaldet en plænetraktor, kan du spare oceaner af tid på din plæneklipning og opnå et yderst nydeligt og veltrimmet resultat. Klipper du dit græs med en havetraktor skåner du også i høj grad din krop for overanstrengelse, og selve processen bliver langt mere komfortabel og overskuelig. Det vil altså sige, at du vil kunne nyde et suverænt resultat uden at gå på kompromis med sikkerheden eller udførslen.

Hvilken havetraktor passer til mine behov?

Uanset om du har en have, der dækker flere hundrede kvadratmeter, eller om din have er mere beskeden, er der mange fordele ved at investere i en havetraktor. Udvalget af havetraktorer er dog stort og bredt, hvorfor det til tider kan synes en smule uoverskueligt at navigere i. Læs vores korte oversigt over hvilke vigtige specifikationer, du bør tage stilling til inden købet:

  • Sideudkast: Inden købet bør du overveje, om du ønsker en model med eller uden sideudkast. Vi tilbyder et stort udvalg af havetraktorer med det populære sideudkast, hvilket mange finder yderst brugbart, men vi tilbyder ligeledes også en bred vifte af kvalitetsprægede modeller uden.
  • Græsopsamler: Hvis du ønsker at spare tid på tømninger, men du ikke er tilhænger af sideudkast, kan du også overveje en havetraktor med græsopsamler.
  • Tilbehør: Overvej også om der er noget specifikt tilbehør til havetraktor, som du ønsker at tilkøbe. Det kunne eksempelvis være en efterhængt tipvogn, et ekstra komfortabelt sæde eller et kofanger kit.

Vi tilbyder også mange andre havemaskiner såsom hækkeklippere, løvsugere eller højtryksrensere.

Køb din nye havetraktor på wupti.com i dag

Gør dig selv en tjeneste og invester i en ny havetraktor – din krop vil takke dig for det, og din plæne vil se nydeligere ud end nogensinde før. Tag et kig på vores mange modeller og find dit match!