Kurv 0

Robotplæneklipper

Nu behøver du ikke længere have dårlig samvittighed over ikke at have nået at slå græsset. Med en robotplæneklipper kan du få trimmet din græsplæne, uden du behøver at være til stede og helt uden brug af olie eller benzin. Her på siden finder du et stort udvalg af vores effektive robotplæneklippere. Fra kendre mærker som AL-KO, WORX og Stiga.

Populære robotplæneklippe mærker

Garage til robotplæneklippere

En robotplæneklippers væsentlige komponenter er batteriet og elektronikken. Når den står ude i al slags vejr, sol, regn og vind, så vil disse komponenter blive påvirket af  fugt og temperatursvingninger. Når en robot har en garage, vil den i den tid den står stille, være mere skærmet mod vejret.

Robotplæneklippere - Få græsset slået uden at røre en finger 

Hvordan virker en robotplæneklipper?

Robotten trimmer hele tiden dit græs fra forskellige retninger, hvilket sikrer en langt sundere græsplæne. Den klipper dit græs i meget fine små stykker, der gør, at plænen bliver gødet helt automatisk og ganske økologisk.

For at kunne aktivere en robotplæneklipper afmærkes græsplænen med ledninger, der sender helt ufarlige elektroniske signaler til robotten. Dermed holder robotplæneklipperen sig inden for dette område, og via ledningerne får du selvfølgelig mulighed for at afgrænse områder som bede og damme, eller andre områder som robotten skal undvige på plænen.

Samtidig opsættes en ladestation for at lade robotten, så den altid er klar til at slå græs. Robotten finder selv tilbage til genopladning, når den er ved at løbe tør for batteri. Du vil kunne finde mere detaljerede videoer omkring opsætning og brug af robotplæneklippere under de enkelte produkter.

Hvad skal jeg være opmærksom på inden jeg køber?

Du skal vide hvor stort et areal du ønsker trimmet. Under specifikationerne på den enkelte maskine kan du se hvor stort et areal robotten kan dække på en opladning.

På de fleste robotplæneklippere findes der forskellige justeringer i forhold til klippehøjder, så du selv kan vælge, hvor langt dit græs skal være. Til nogle robotplæneklippere findes der også apps, hvorfra du kan navigere og indstille robotten.

Tyverisikring findes på de fleste maskiner. Det vil ofte være en personlig pinkode, der skal indtastes for at aktivere robotten, så er du sikker på, at andre ikke kan bruge den.

Køb din nye robotplæneklipper online på wupti.com

Har du fundet din nye robotplæneklipper som skal flytte hjem til dig, så kan du med bare få klik bestille din nye havehjælper hjem til dig. Vi har modeller i alle prisklasser og kvaliteter, så du altid kan finde en robotplæneklipper som passer til dit behov.