Kurv 0

Cafesæt

Med et cafesæt kan du skabe ægte fransk cafestemning overalt – både ude og inde. Det klassiske sæt med et lille bord og to stole kan du nemlig altid får plads til. Se vores store udvalg her på siden, og bestil i dag med direkte levering lige til din hoveddør.

Cafesæt du kan bruge overalt

Hvorfor vælge et cafesæt

  • Praktisk sæt med bord og stole der passer ind overalt
  • Skab nemt en hyggelig krog til afslapning og intimitet
  • Produceret i rengøringsvenlige og vejrbestandige materialer

Var det ikke noget med et lille afbræk fra hverdagens stress og jag, hvor du kan sidde i fred og ro og nyde en god kop kaffe, et godt glas vin eller måske din frokost eller aftensmad. Enten alene eller i en god vens selskab.

Med et cafe-sæt kan du skabe den helt rigtige stemning hvor som helst på et minimum af plads. Cafesættet passer lige så godt ind på terrassen, altanen, svalegangen og lækrogen i haven, som i det uudnyttede hjørne i stuen, køkkenet eller for enden af gangen.

 

Hyggelige cafesæt, du har svært ved at forlade

Skal du skabe den rigtige cafestemning, kræver det naturligvis det helt rigtige cafesæt. Hvad det er for dig, handler især om din første oplevelse med cafesæt.

Var det på en fransk fortovscafe, er det typisk et lille rundt bord med plads til 2 eller 4 lette stole omkring. Det vigtigste er, at det fylder så lidt som muligt. For på en fortovscafe er pladsen trang.

Var det derimod på en dansk frokostrestaurant eller et værtshus med udeservering, er bordet sikkert firkantet med plads til 4 personer og beklædt med den traditionelle ternede dug i dannebrogsfarver.

 

Mobilitet og rengøring er vigtige detaljer

Det som for alvor adskiller cafesæt fra almindelige havemøbler er mobiliteten. Cafesættet er nemt at flytte, stolene kan oftest slås sammen og så vejer sættet sjældent særligt meget.

Samtidig er det nemt og hurtigt at gøre rent.

Find det rigtige cafesæt blandt vores store udvalg øverst på siden, og bestil i dag på wupti.com.