Kurv 0

Altanborde

Et altanbord har mange praktiske funktioner, og med det store udvalg på wupti.com kan du finde et lækkert altanbord, der passer til din terrasse eller altan. Vi har både store og små altanborde, så du kan finde et, der passer perfekt ind til dit udendørs område. 

Køb et altanbord til hyggelige stunder 

Med et altanbord kan du samle venner og familie ude på altanen, hvor I kan nyde et glas vin eller en lækker drink. Det er det perfekte bord til et lille område, hvor pladsen er trang, da et altanbord ikke fylder specielt meget i forhold til andre udendørs borde. Du kan finde altanborde i forskellige størrelser, så du kan købe et, der passer ind i dit udendørs område - uanset om det er en altan, terrasse eller balkon.  

Et rundt altanbord til de udendørs sommeraftener 

Et rundt altanbord er helt ideelt, hvis du gerne vil kunne samle nogle veninder til udendørs drinks. Du kan nemlig placere lige så mange havestole, som du vil, rundt om bordet. De runde altanborde er at finde i forskellige størrelser og designs, så du kan købe et, der passer til dine stole. 

Prøv firkantede altanborde 

Hvis du gerne vil kunne spise ved bordet, er et firkantet altanbord en god løsning. Her kan du nemlig sagtens stille service til to personer samt bestik og glas alt afhængig af størrelsen på bordet og dit service. Så kan du lave et tag-selv-bord i køkkenet og bære maden med ud på altanen, hvor du kan nyde det i aftensolen. 

Find et lille altanbord til ophæng 

Her på siden kan du blandt andet finde de populære små altanborde, som du kan hænge op på altanen. De små altanborde kan nemt og hurtigt klappes ned, så de ikke optager plads, når de ikke er i brug. Derfor passer de perfekt til den helt lille altan, hvor pladsen er trang. Hos wupti.com har vi et stort udvalg af flotte altanborde i høj kvalitet og til skarpe priser. Udforsk hele udvalget her på siden, og bestil i dag.