Kurv 0

Cafebord

Find et flot cafébord til haven eller terrassen på wupti.com. Vi har caféborde i flotte designs, hvor du kan finde både et kantet og rundt cafébord. Udforsk vores udvalg her på siden, og find et cafébord i den rigtige form og størrelse.

Find et rundt cafébord til haven eller terrassen 

Med et rundt cafébord kan du sidde og slappe af med en god bog eller en kop kaffe i haven eller på terrassen, når solstrålerne finder vej gennem skyerne. Du kan også placere nogle havestole rundt om bordet, så I kan sidde samlet med lækre drinks eller et glas vin.  

Vi har et stort udvalg af runde caféborde i forskellige materialer, så du kan finde det bord, der passer bedst ind til dit hjem. Find blandt andet et cafébord i lyst træ, der giver et livligt og moderne udtryk, eller et rundt cafébord i metal, som giver et mere råt og rustikt udtryk. Udforsk hele udvalget, og find det helt rigtige cafébord til haven eller terrassen. 

Find firkantede caféborde i smukke materialer 

Med et firkantet cafébord, får du som regel lidt mere bordplade end ved et rundt bord. Du kan bruge de firkantede caféborde som et lille spisebord, da du sagtens kan stille to tallerkener, glas og bestik på selv de mindste firkantede caféborde. Har du brug for et større bord, hvor I kan sidde flere personer samlet, kan du tage et kig på vores udvalg af haveborde

Caféborde i topkvalitet til skarpe priser 

Hos wupti.com tilbyder vi produkter i topkvalitet til skarpe priser. Vi har et stort udvalg af caféborde i forskellige prisklasser, så alle kan få et sublimt bord til deres have eller terrasse uanset økonomi. Udforsk hele vores udvalg af lækre caféborde i flotte materialer, og find din favorit. Du kan finde hele vores store udvalg af havemøbler her. Når du bestiller på wupti.com får du fri fragt på alle ordrer over 1.000 kroner, så du ikke selv behøver bøvle med transporten.