Kurv 0

Haveborde i granit

Rustfrit stål, funktionelt design og holdbare detaljer. Dét et tre egenskaber, der tiltalter mange havebords-købere. Tag derfor et kig på udvalget her på siden, hvor wupti.com har samlet alle varianter af haveborde i granit. Så kan du nemt finde et bord i topkvalitet og til en skarp pris.

Granitbordet fanger 

Med et havebord i granit får du et funktionelt møbel, der kan stå i haven på alle tidspunkter af året. Havemøbler af granit er nemlig modstandsdygtige over for blandt andet vejrmæssige påvirkninger, da granit er ekstra holdbart og stærkt. 

Et havebord i granit er derfor perfekt til dig, der ikke sætter dine havemøbler ind for vinteren. Det naturlige materialer sørger nemlig for, at du året rundt har flotte, funktionelle overflader, som kan tåle både frost og ekstrem varme. 

Find dit havebord i granit 

På wupti.com kan du finde granit haveborde i forskellige størrelser, så møblet passer lige til din husstand, terrasse eller have. Du kan blandt andet finde haveborde, der måler: 

  • 100 x 150  
  • 100 x 205 
  • 100 x 270 
  • 100 x 341 

 

Uanset om I skal være et stort selskab eller blot dig og din nærmeste, så kan du finde granitborde til det hos wupti.com. Flere af vores varianter kan også fås med udtræksbordplade, så der nemt kan blive plads til både ventede og uventede gæster. 

Vedligehold dit granitbord 

Når du køber et havebord i granit, så kræver det en smule vedligeholdelse. Du skal bare bruge granitolier eller neutralimprægnering med jævne mellemrum - så kan du nemt beskytte overfladerne på bordet, så granitten ikke bliver disharmonisk at se på, når fedt fra maden drypper ned på bordet og vejrforholdene efterlader diverse snavs. 

Gør fuldt bord på wupti.com 

Mangler du stole, der kan komplimentere dit nye havebord i granit? Så tag et kig på de mange havestole på wupti.com, her finder du havestole i polyrattan, havestole i plast og havestole i træ

Uanset hvilke produkter du er på udkig efter, kan du - næsten - finde alle produkter på wupti.com. Gør derfor købet et samme sted, hvor du hverken går ned på kvalitet eller op i pris.