Kurv 0

Haveborde i nonwood

Et nonwood havebord er et bord, som du kan bruge på terrassen eller i haven. De bliver lavet i højkvalitetsmaterialer, der er slidstærke og robuste, hvilket betyder de kan klare alt slags vejr, og de kan stå ude hele året. Se udvalget her på siden, og bestil et nonwood havebord på wupti.com.

Køb et havebord i nonwood

Mangler du et nyt havebord? Så kan du med fordel investere i et havebord i nonwood-materialer. Med nonwood får du et havebord i et utroligt slidstærkt materiale, der kan stå ude hele året. Det robuste materiale kan nemlig modstå alt slags vejr og er mug- og fugtafvisende. Hvis du gerne vil have et flot havebord til terrassen eller haven, er et nonwood havebord altså en rigtig god investering. 

 

Find smukke nonwood haveborde på wupti.com

Mange af vores nonwood haveborde kommer i designs, der ligner træ. Her på siden kan du derfor finde et havebord, der giver et naturligt look til din terrasse eller have. Du kan også tage et kig på vores flotte havebord i teak.

 

Nonwood haveborde i flotte farver

Her på siden kan du finde haveborde i mange flotte farver, så du kan find et, der passer ind i din have eller terrasse. Du kan blandt andet finde et sort havebord, men vi har også haveborde i lys og mørk træ. I vores sortiment af havestole kan du finde stole, der matcher dit nye bord. Vi har nemlig et bredt udvalg af havemøbler fra populære mærker.

 

Nonwood havebord - et bord med minimal vedligeholdelse

Vil du gerne have et havebord med minimal vedligeholdelse? Så vil et nonwood havebord være et rigtigt godt valg. Havebordet kan nemlig stå ude alle dage i året - både i regn, blæst og slud - og med en klud kan du nemt fjerne skidt fra bordet. 

 

Fri fragt ved køb over 1.000 kroner på wupti.com

Når du køber et nyt havebord, nye havestole, nye hynder, noget helt fjerde eller det hele på én gang, kan du få gratis levering af din ordre, så længe du køber for mere end 1.000 kroner. På den måde kan du få topkvalitet leveret lige til døren.