Kurv 0

Haveborde i teak træ

Kunne du godt tænke dig et lækkert havebord i teak? Så skal du ikke lede længere. På wupti.com har vi nemlig et fint udvalg af flotte haveborde i teaktræ. Her finder du haveborde i teak i flere størrelser og former, der har det tilfælles, at de vil pynte på din terrasse.  

Hvilket havebord i teak skal du vælge?  

På wupti.com har vi et bredt udvalg af haveborde i flot teaktræ, der er ideelt til dig, der ønsker et flot havebord i træ. Vi tilbyder både ovale og firkantede haveborde i flot teaktræ i flere størrelser.  

Vores haveborde i teak er i høj kvalitet, og derfor er de et godt valg til havemøbler. Teaktræ er nemlig naturligt og rigt på naturlige olier, der gør træet stærkere overfor påvirkning af råd og svamp. Havebordene i teak er ligeledes smukke og elegante i deres design og detaljer.  

Med havebord i teaktræ kan du sidde ude på terrassen og nyde en lækker middag med familien eller drikke en kop kaffe i dit eget selskab. Vi har blandt haveborde i teaktræ i disse størrelser:  

  • 80 centimeter 
  • 110 centimeter  
  • 130 centimeter 
  • 150 centimeter 
  • 170 centimeter  

 

Få et havebord i teak med let vedligeholdelse 

Når du køber et havebord i teak, får du ikke kun et flot bord med holdbare materialer - du får også et havebord, der kræver minimal vedligeholdelse. Havebordenes bordplade er fremstillet af smukt teaktræ, mens bordbenene er i rustfrit aluminum.  

Teaktræ er meget olieholdigt, og havebordene kan derfor sagtens stå ude hele året uden at tage skade. Vi anbefaler dog, at du behandler det med olie efter behov. Sker dette ikke, vil teaktræet få en fin sølvgrå farve efter noget tid. Dette gør dog ikke noget ved bordets kvalitet - kun udseendet.  

Find parasoller på wupti.com 

Mangler du en lækker parasol i haven? Så har vi et stort udvalg af fine parasoller på wupti.com. Med en parasol kan du selv bestemme, om du vil sidde i solen eller have en pause i skyggen. Du kan med fordel placere parasollen ved dit havebord i teaktræ, så du kan sidde og slappe af under parasollen eller spise dejlig morgenmad udenfor uden at blive blændet af solen. Vi har alt fra markedsparasoller til hængeparasoller.