Kurv 0

Runde haveborde

Runde haveborde er perfekte at samles om - uanset størrelsen. De flotte designs og den gode form gør det nemlig muligt både at bruge et rundt havebord ved solsengen, caféstolen eller som et samlende spisebord på terrassen. Find et rundt havebord til dit udendørsareal til en skarp pris på wupti.com.

Et rundt havebord med mange udtryk 

Et rundt havebord behøver ikke at være feminint, fint eller småt. Tværtimod. På wupti.com kan du finde et stort udvalg af runde haveborde i diverse materialer og med diverse udtryk. Her er blandt andet modeller, der kombinerer stålstel med teaktræ, polyrattan med nonwood, sort aluminium med grå keramik og meget andet.  

Her kan du nemt finde et rundt bord, der passer til din stil og dit udtryk. På den måde kan du kombinere de farver, du foretrækker, og de materialer, som passer bedst ind i haven eller på terrassen.  

Sådan vedligeholdes et rundt havebord 

Når du skal vedligeholde et rundt havebord, så skal du være opmærksom på materialet. Grundet det store udvalg på wupti.com kan du finde mange forskellige materialer, der alle  kræver forskellig vedligeholdelse.  

Er du en af dem, som gerne vil pusle lidt rundt i haven og sørge for, at havebordet står skarpt året rundt? Så kan du med fordel vælge et rundt havebord i teaktræ. Materialet kræver ikke megen vedligeholdelse, men ved blot at påføre ædeltræsrens, sæbe eller olie løbende kan du bibeholde de varme toner, som teaktræ er kendt for. 

Vil du i stedet slippe helt for vedligeholdelse? Så bør du vælge et rundt bord i for eksempel nonwood og polyrattan. Ingen af materialerne kræver oliering eller slibning, og spilder du på dem, kan du nøjes med at rengøre overfladen med sæbevand. 

Sammensæt dine havemøbler, som du vil 

Det er vigtigt med en god hyggekrog, hvor loungesættet giver plads til at slænge sig med vennerne, og havebordet samler familien om dagens måltider. Men alle havens småting skal også være på plads: Solvognen skal stå i havens solkrog, havebænken skal spejde over den bedste udsigt og hyndeboksen skal være klar, når vejret bestemmer, at havens mange møbler skal pakkes væk igen - og gerne i en fart.