Kurv 0

Hyndebokse

Er du på udkig efter en hyndeboks, der har plads til dine hynder? Så har wupti.com et stort udvalg af fine hyndebokse i god kvalitet, der vil pynte pænt på din terrasse. Her finder du blandt andet vandtætte hyndebokse og hyndebokse med siddeplads, så der er lidt for enhver smag.  

Hvilken hyndeboks skal du vælge?  

På wupti.com har vi et stort udvalg af hyndebokse med god opbevaringsplads til dine hynder. Vi tilbyder stilrene hyndebokse i et vedligeholdelsesfrit materiale, der tåler alt vind og vejr. Med en hyndeboks får du både et tilbehør, der beskytter dine hynder og pynter fint på din terrasse.  

Det smarte ved disse hyndebokse er, at du ikke kun behøver at bruge dem som opbevaring til dine hynder, men du kan også bruge dem til at opbevare andre ting som:  

  • Legetøj 
  • Haveredskaber 
  • Drikkevarer 


Ligeledes har vi også hyndebokse med lås, så du kan låse dine hynder og andet materiale sikkert inde om natten, eller når du ikke er hjemme.  

Få hyndeboks og bænk i ét 

Kunne du godt tænke dig at få en hyndeboks med siddeplads? Nu kan du få en fin hyndeboks og bænk kombineret i en. Her kan du roligt sidde lænet tilbage og nyde en solrig i dag i haven. Når dagen er ovre, kan du nemt lægge hynderne i hyndeboksen.  

Bænken med indbygget hyndeboks er fremstillet i robust vedligeholdelsesfrit plast, hvor den kan modstå alt slags vejr og stadig bevare sin flotte farve. Du kan nemt rengøre bænken med vand og sæbe, hvis den bliver beskidt. Vi anbefaler dog, at du opbevarer hyndeboksen tørt udenfor sæsonen.  

Køb hyndeboks i flotte farver 

På wupti.com har vi et bredt sortiment af klassiske hyndebokse i flere flotte farver, så du kan vælge den, der passer bedst til din terrasse. Her finder du både hyndebokse i smukke lyse og mørke nuancer.  

Vi anbefaler samtidig, at du stiller hyndeboksen under et halvtag eller lignende, da det ikke er alle vores hyndebokse, der er vandtætte. På den måde kan du beskytte indholdet bedst.  

Find dine foretrukne hynder på wupti.com 

Mangler du nogle hynder til din hyndeboks? På wupti.com har vi et stort udvalg af flere smarte hynder til: