Kurv 0

Infrarød terrassevarmere

Er du på udkig efter en smart infrarød terrassevarmer, der kan holde dig varm, når du sidder ude på terrassen i kølige temperaturer? På wupti.com har vi et stort udvalg af fine infrarøde terrassevarmere, der både er designet som bordmodel, gulvmodel eller hængemodel. Vi har nemlig lidt for enhver smag.

Hvilken infrarød terrassevarmer skal du vælge? 

Hvis du står og mangler en infrarød terrassevarmer, der kan holde dig varm, når du sidder ude i haven i kølige temperaturer, så er du kommet til det rette sted. En terrassevarmer er perfekt til dig, der godt kan lide at sidde udenfor, selvom temperaturene falder.

På wupti.com finder du et hav af fine infrarøde terrassevarmere i forskellige størrelser og faconer. Her finder du sikkert en infrarød terrassevarmer, der falder i din smag. Vi tilbyder praktiske infrarøde terrassevarmere i følgende modeltyper:

  • Klassiske terrassevarmere 

  • Bordmodel

  • Gulvmodel

  • Hængemodel

 

Få en flot infrarød terrassevarmer som gulvmodel

Kunne du godt tænke dig en infrarød terrassevarmer, der både varmer og har et stilrent look? Så tag et kig på vores udvalg af gulvmodeller, som du både kan bruge til opvarmning af udestue eller som generel terrassevarmer.

Vi har effektive infrarøde terrassevarmere som gulvmodel, du sagtens kan bruge både inde og ude. Når du tænder dem, er de klar og afgiver varme på kun fem minutter. Det eneste, du skal bruge, er en stikkontakt.

Vi har ligeledes gulvmodeller fremstillet i stærkt aluminium og med fjernbetjening, således du selv kan justere, hvor varm du ønsker den infrarøde terrassevarmer at være. Hvis du ønsker en mindre model, der stadig er stilren, så har vi også smarte infrarøde terrassevarmere som bordmodeller. 

 

Hæng din infrarøde terrassevarmer op som lampe

Kunne du godt tænke dig en infrarød terrassevarmer, du kan hænge op i loftet som en lampe? På wupti.com tilbyder vi infrarøde terrassevarmere, der ligner almindelige loftlamper. Disse modeller er oplagte til dig, der ønsker varme på din overdækkede terrasse eller i din udestue. 

 

Nyd din infrarøde terrassevarmer i havesofa

Mangler du et behageligt sted at sidde, mens du nyder varmen fra din terrassevarmer om aftenen? På wupti.com har vi et stort udvalg af dejlige havesofaer, som du og dine gæster kan slappe af i eller have gode hyggestunder i, mens I bliver holdt varme af din terrassevarmer.