Kurv 0

Drengecykler

Er din dreng ved at være klar til fart over feltet, kan du med fordel tage et kig på vores store udvalg af drengecykler. Hos os kan du vælge mellem mange forskellige modeller af høj kvalitet til skarpe priser. Tag et kig og find en ny drengecykel hos wupti.com!

Bredt udvalg af drengecykler

Derfor skal du investere i en kvalitetspræget drengecykel:

  • Den skal kunne holde til drengestreger og kapløb
  • Cyklen vil følge din dreng i mange år
  • Udstyret skal være af god kvalitet, så du kan have ro i maven

Har du fået dig en lille fartbølle af en søn, går der formentlig ikke mange år, før løbecyklen ikke længere slår til, og det er blevet tid til hans første rigtige drengecykel. Når tiden er inde til købet af en drenge cykel, bør du dog være opmærksom på at vælge en model af høj kvalitet. Cyklen skal nemlig sandsynligvis kunne klare lidt drengestreger, tricks, kapløb og andre kreative udfoldelser. Derfor skal al udstyret naturligvis også være af ypperste kvalitet, så du med ro i maven kan lade din dreng cykle afsted med sine venner. Vælger du en god og kvalitetspræget, er der også større sandsynlighed for, at cyklen vil kunne være din drengs tro følgesvend mange år ud i fremtiden.

Sådan finder du den rette drengecykel:

Det kan drille en smule at skulle fange teknikken i at cykle de første par gange – men når først den sidder i skabet, er der med garanti fart over feltet. Der kan dog stadig være stor forskel på drenges behov, hvad angår cykler, hvorfor vi har lavet den korte guide til, hvordan du finder den bedste drengecykel for dit barn:

  • Hjulstørrelse: Først og fremmest bør du starte med at tage stilling til, hvilken størrelse hjul der vil være ideelle til din dreng. Her på siden kan du eksempelvis vælge mellem 10”, 14” eller 16”.
  • Gear: Dernæst er det en god idé at gøre dig nogle overvejelser omkring, hvor mange gear den ideelle drengecykel gerne skal have. I denne sammenhæng bør du ligeledes overveje, om gearene skal være indvendige eller udvendige.
  • Cykeltype: Det er naturligvis også en fordel at tage stilling til, om der er en specifik type drenge cykel, der vil passe bedst til din søns behov – vil en BMX Fun børnecykel eksempelvis være det helt rigtige valg, eller er det måske mere relevant med en Urban børnecykel?

Bestil dine nye drenge cykel hos wupti.com i dag

Hos wupti.com finder du et stort udvalg af kvalitetsprægede drengecykler i høj kvalitet, så din dreng kan få de bedste forudsætninger for at komme sikkert fra A til B. Udforsk sortimentet og find en ny drengecykel til en skarp pris!