Kurv 0

Børnecykler

Det er skønt for de små, når de selv kan drøne afsted på deres helt egne cykler. Vil du gerne forkæle dit barn med en ny cykel, kan du finde den perfekte børnecykel her. Vi har både drengecykler og pigecykler til såvel små som store krudtugler, der vil frem i verden uden at se sig tilbage.

Vælg cykel efter tommer

Stort udvalg af børnecykler til familiens yngste

Derfor skal du vælge en børnecykel fra sortimentet hos wupti.com

  • Stort udvalg af lækre cykler til børn i alle aldre og størrelser
  • Kun den bedste kvalitet fra kendte mærker
  • Altid skarpe priser og et højt serviceniveau, når du køber online

Uanset dit barns alder og størrelse kan vi tilbyde en sej cykel i et lækkert design, som dit barn uden tvivl vil elske. Til de helt små har vi børnecykler med støttehjul og lille cykelkurv med plads til at have legetøj med på farten, og til de større børn har vi fokus på robuste cykler med bagagebærer og gear, så de til forveksling ligner vores voksencykler – blot i ministørrelse. Se eksempelvis de fede mountainbikes til både drenge og piger. Disse børnecykler er fremstillet til de børn, der gerne vil drøne afsted på en cool mountainbike, samtidig med at cyklen med de indvendige gear og den traditionelle kombination af fodbremse og v-bremse er rigtig robust og kræver et minimum af vedligeholdelse. Vi har også elegante pigecykler, der er designet med inspiration fra de klassiske shopper-damecykler. Her er der både kurv og bagagebærer, samtidig med at stellet har den karakteristiske udformning med lav indstigning.

Sådan vælger du den bedste børnecykel

Børnecykler skal først og fremmest være gearede til både transport og leg, og de skal gerne kunne vokse med barnet. Derfor er det en stor fordel, hvis den cykel, du vælger til dit barn, har forskellige indstillingsmuligheder, der kan reguleres i takt med, at barnet vokser. Vores cykler er designede med fokus på holdbarhed og funktionalitet, og producenterne har kræset om designet, så det for alvor appellerer til familiens yngste. Det håber vi, at du vil kunne se, når du klikker dig rundt blandt de forskellige børnecykler, og vi håber samtidig, at cyklerne vil tiltale både dig og dit barn. Tag gerne barnet med på råd i valg af cykel – så er du sikker på, at cyklen bliver et hit.   

Køb din nye børnecykel online hos wupti.com

De fleste børn elsker at cykle, og vil du give dit barn en ny cykel, kan du finde mange smarte modeller til både drenge og piger online i sortimentet her hos os. Gå på opdagelse blandt de mange muligheder, og bestil i dag!