Kurv 0

Citybikes

Citybikes er, som navnet indikerer, en form for cykel, der er specielt designet til at kunne klare alt form for bykørsel. På wupti.com kan du gå på opdagelse i et hav af forskellige citybikes, så du kan finde den, der passer bedst til dig og dit behov. Vi har citybikes til både mænd og kvinder. 

Find citybikes til både mænd og kvinder på wupti.com 

På wupti.com kan du finde et stort udvalg af citybikes til både mænd og kvinder. Du kan til hver en tid gå på opdagelse i udvalget her på siden og finde en citybike til en skarp pris. Vi har nemlig de moderne bycykler i alle prisklasser, så du kan finde en, der passer til dig, dit behov og din økonomi. Udforsk udvalget her på siden.  

Har du også brug for en ny cykel til dit barn? Så tag et kig på vores udvalg af børnecykler. Og husk selvfølgelig også cykelhjelmen, så du kan føle dig tryg, når du hopper på cyklen og suser afsted. 

Citybikes er den mest populære type cykel i Danmark 

Du har måske lagt mærke til, at der er rigtig mange citybikes ude i de danske byer - og det er der god grund til. Du får nemlig flere fordele ved at købe en ny citybike i topkvalitet på wupti.com: 

  • Du kan både få en citybike med indvendige og udvendige gear 

  • Find en cykel med det antal gear, du foretrækker 

  • Du får en ergonomisk korrekt cykelstilling 

  • Du kan finde en citybike i mange forskellige prisklasser 

  • Udforsk udvalget af citybikes i et væld af farver til både mænd og kvinder 

Vi har bycykler med forskellige antal gear 

En af fordelene ved en bycykel er, at du kan finde en model med lige præcis det antal gear, som du foretrækker. Bor du i et meget bakket område? Så kan du med fordel investere i en cykel, der har syv eller flere gear. Hvis du omvendt bor i et meget fladt område, kan du formentlig godt nøjes med en cykel, der har under syv gear. Se også vores udvalg af cykeludstyr, hvor du blandt andet kan finde cykelåsecykellygter og cykelcomputere.