Kurv 0

Batterier til elcykler

Trænger din elcykel til et nyt batteri? Hos wupti.com har vi et stort udvalg af kraftige batterier i god kvalitet, så din elcykel igen kan køre som på skinner. Du kan også finde et udvalg af ladere til dit batteri, så du har mulighed for at oplade elcykel-batteriet.

Udskift din elcykels batteri

Er din elcykels batteri ofte fladt, og holder den ikke længere så godt på strømmen? Så er det måske på tide at få det udskiftet. Ligesom med så mange andre elektroniske ting, så skal du også udskifte batteriet til din elcykel engang i mellem. Det er ikke noget problem, for hos wupti.com har vi nemlig et stort udvalg af både elcykelbatterier og ladere til batterier i god kvalitet.

 

Køb dit batteri hos wupti.com

Hos wupti.com tilbyder vi batterier, der passer til de fleste  elcykler. Vi har batterier, der passer til elcykler med tre til syv gear fra årgang 2017 og frem. Vi tilbyder også batterier, der passer på elcykler fra 2018 og 2019. Batteriernes ydeevne er mellem 286 til 576 watt timer afhængig af hvilket batteri, du vælger. Det betyder samtidig, at de forskellige batterier kan klare en vis distance per opladning afhængig af batteriets størrelse. De forskellige distancer er cirka:

  • 30 til 40 kilometer
  • 50 til 65 kilometer
  • 180 km

 

Lad din elcykels batterier op med lader

En elcykel kan køre forskellige distancer per opladning afhængig af din egen indsats og terrænet, som du kører på. Uanset hvilket batteri din elcykel, så skal du oplade det på et tidspunkt. Mangler du en ny lader til din elcykel? Så tag et kig på wupti.com. Vi har nemlig et udvalg af opladere til elcykel-batterier i god kvalitet. Her finder du nemt det batteri, du har brug for.

Husk cykelhjelmen og lygter

Sikkerhed er en vigtig faktor, når du er ude at cykle. Derfor er det en god ide at huske cykelhjelmen. Hos wupti.com har vi et stort udvalg af fine kvalitets cykelhjelme til fornuftige priser, der beskytter dit hoved. På wupti kan du også finde cykellygter, som du skal tage i brug ved mørkets frembrud. På den måde sikrer du både din egen og andres sikkerhed.