Kurv 0

Cykelcomputere

Er du cykelentusiast, og elsker du at tracke din indsats under hver cykeltur? På wupti.com har vi et fint sortiment af cykelcomputere med flere smarte funktioner, der blandt andet har kilometertæller, max hastighed og gennemsnitsfart. Vi tilbyder både trådløse cykelcomputere og computere med ledning efter behov.

Hvilken cykelcomputer skal du vælge? 

På wupti.com har vi et stort udvalg af smarte cykelcomputere, der giver dig mulighed for at have et overblik og tracke din indsats på cykelturen. Det kan derfor godt være svært at vide, hvilken cykelcomputer, du skal vælge. 

Vi tilbyder fine cykelcomputere med en række smarte funktioner, der nemt kan blive montereret på cykler med op til 28 tommer dæk. Ligeledes har vi både trådløse cykelcomputere og computere med ledning, så du har lidt at vælge mellem. 

Hvis du har svært ved at aflæse cykelcomputeren, har vi også cykelcomputere med ekstra store tal, så du uden besvær kan aflæse skærmen. Denne type cykelcomputer er samtidig god til dig, som er nybegynder. 

 

Få en cykelcomputer med smarte funktioner

Med en cykelcomputer har du mulighed for at skabe et overblik over din indsats på cykelturen med en række smarte funktioner. Hvad enten du vælger en cykelcomputer med ledning eller en trådløs, kan den nemt blive monteret på din cykel uden besvær. 

Vores cykelcomputere er blandt andet udstyret med funktioner såsom:

  • Aktuel hastighed

  • Kørselstid

  • Gennemsnitshastighed

  • Maximum hastighed

  • Total distance og turdistance 

  • Ur

  • Kalorier og totale kalorier

  • Hastighedssammenligninger 

  • Skannefunktion

Vi tilbyder cykelcomputere med alt mellem fem til 13 funktioner afhængigt af, hvilken cykelcomputer du vælger. Med computerens hastighedssammenligner kan du sammenligne tiden mellem din aktuelle hastighed og gennemsnitshastigheden - smart ikke? 

Vi har også cykelcomputere, der gemmer dine data, når den skal have skiftet batterier, så de ikke går tabt. 

 

Køb din cykel på wupti.com 

Trænger du til en ny cykel, du kan montere din cykelcomputer på? Vores cykelcomputere passer til de fleste cykler. På wupti.com har vi ligeledes et stort udvalg af flere flotte og robuste cykler, som du kan tage en rask cykeltur på - både i byen og ude i den skønne natur. 

Vi har cykler, der dækker ethvert behov såsom: