Kurv 0

Cykelhjelme

Hvad end du cykler, står på løbehjul eller skater, er det essentielt, at du har en god og beskyttende cykelhjelm på, så du minimerer risikoen for hovedskader. Tag et kig på vores kæmpe udvalg af kvalitetsprægede cykelhjelme til skarpe priser og find den rette hjelm for dig.

Køb din cykelhjelm hos os

Derfor skal du investere i en god cykelhjelm fra wupti.com

  • Den beskytter og reducerer risikoen for hovedskader
  • Du sætter et godt eksempel for børn og unge
  • Det er et holdbart produkt, der giver dig meget for pengene

Trafiksikkerhed er ikke til at spøge med. Noget så simpelt som en cykelhjelm, kan være dét, der i et kaotisk og uheldigt øjeblik ender med at redde dit liv. En cykelhjelm beskytter nemlig hovedet utroligt godt, såfremt den sidder rigtigt, og nedsætter risikoen for hovedskader betydeligt. Cyklister er dersværre generelt meget udsatte i trafikken samt overrepræsenterede på skadestuerne – hvorfor ikke gøre hvad du kan for at undgå at bidrage til disse statistikker? Bærer du cykelhjelm i trafikken, sætter du også et suverænt eksempel overfor letpåvirkelige børn og unge og hjælper derved til, at cykelhjelmen fortsat bliver endnu mere udbredt. Selvom det endnu ikke er lovpligtigt, er der ingen gode grunde til ikke at anvende en cykelhjelm – så hvilken model vælger du?

Sådan finder du den rette cykelhjelm

Der er udelukkende gode grunde til at gøre dig selv den tjeneste at bære cykelhjelm i trafikken. For at din cykelhjelm beskytter mest muligt, er det dog vigtigt, at du finder den helt rette model, der passer til lige netop dit hovede. Til at hjælpe med dette, har vi udarbejdet en oversigt over specifikationer, som du bør have in mente, når du køber cykelhjelm:

  • Størrelse: Først og fremmest er det vigtigt, at du undersøger, hvilken størrelse cykelhjelm, du har brug for. Der kan være stor forskel på størrelserne, så det har meget at skulle sige i forhold til, hvor godt hjelmen sidder på dig.
  • Pasform: Ligeledes er det også vigtigt, at du sikrer dig, at din cykelhjelm har den korrekte pasform. Er størrelsen korrekt men pasformen forkert, vil du kunne opleve, at cykelhjelmen ikke sidder nær så stabilt og derved heller ikke beskytter lige så effektivt.
  • Design: Hvis du ved med dig selv, at designet af din cykelhjelm kommer til at have betydning for, hvor ofte du får den brugt, findes der et hav af flotte og enkle cykelhjelme, som du med fordel kan tage et kig på.

Se også vores store udvalg af andet cykeludstyr.

Find din nye cykelhjelm hos wupti.com

Hos wupti.com tilbyder vi mange forskellige cykelhjelme til skarpe priser, så du kan finde den bedste cykelhjelm for dig.