Kurv 0

Cykelholdere

Tag cyklen med dig på biltur med en cykelholder til anhængertræk, der er lige til at koble på bilen. Nedenfor finder du eksempelvis modeller fra populære BuzzRack og Thule, der lader dig tage cyklen med dig, hvor hen du vil.

Tag cyklen med på farten med en cykelholder til bil

Derfor skal du købe en cykelholder til din bil

  • Du får mulighed for altid at have cyklen med dig
  • Lettere adgang til at tage en hurtig smuttur i alt terræn, uanset hvor du befinder dig
  • Flere anledninger til at bruge cyklen, når du skal godt fra A til B

Selvom din cykel kan tage dig langt, så er der også strækninger, der ganske enkelt bliver for lange at snuppe på jernhesten – specielt hvis du skal have meget bagage med dig. Det gælder eksempelvis familiebesøg i den anden ende af landet eller de gode sommerhusture i løbet af året. Heldigvis kan du nemt få din cykel med dig på farten med en cykelholder fra wupti.com, der er lige til at koble på bilen, hvorefter du er klar til at tage af sted. 

Hvilken cykelholder skal jeg vælge?

Hos wupti.com finder du cykelholdere i mange forskellige modeller til alle behov. Vi har både cykelholdere til én, to eller helt op til tre cykler ad gangen, så hele familien kan få deres cykler med sig på tur. Det giver gode muligheder for at få masser af motion og frisk luft, selvom bilen er blevet brugt som det primære transportmiddel frem til jeres destination. En cykelholder til cyklerne giver jer mere frihed på farten, så overvej grundigt, hvor mange cykler I gerne vil have plads til bag på bilen, når I kører afsted, og vælg cykelholder med udgangspunkt i jeres ønsker.

Se også vores øvrige udvalg af forskelligt udstyr til bilen her, der gør din hverdag som bilejer både sjovere og lettere. Mangler du også en ny cykel, kan du finde hele vores brede sortiment af cykler til hele familien her.

Vælg din foretrukne cykelholder, og bestil den online hos wupti.com

Vil du have større fleksibilitet og mulighed for at tage familiens cykler med dig på farten? Købet af en cykelholder er en nem investering, der giver masser af glæde i hverdagen, når cyklerne nemt kan sættes bag på bilen, før I drager af sted ud i det blå. Tag et kig på vores forskellige modeller, og vælg din cykelholder her i dag. Herefter kan du let lægge den i kurven og gennemføre din bestilling ved kassen. Så kan du snart få din nye cykelholder hjem og komme i gang med at bruge den med det samme.