Kurv 0

Cykelkurve

Uanset om du skal på arbejde, i skole eller på picnic giver en cykelkurv dig mulighed for at transportere dine ejendele på en nem og sikker måde. Her på siden tilbyder vi en bred vifte af forskellige cykelkurve til skarpe priser, så der er noget for enhver.

Stort udvalg af cykelkurve

Tre gode grunde til at købe en cykelkurv:

 • Gør din cykeltur mere behagelig
 • Pas på dine ejendele under cykelturen
 • Aflast din ryg og dine skuldre

Der er mange fordele ved at købe en cykelkurv til sin cykel. En af fordelene er, at en cykelkurv eksempelvis gør din cykeltur noget mere behagelig, når du blot kan placere din tunge taske i kurven foran eller bag dig. På den måde aflaster du samtidig også din ryg og dine skuldre og får mere bevægelsesfrihed under turen. Skal du et uplanlagt smut forbi indkøbscenteret efter arbejde, behøver du heller ikke bekymre dig om, hvordan du skal transportere alle dine varer hjem – takket være cykelkurven. Transporterer du dine varer hjem i cykelkurven, undgår du endvidere, at dine produkter bliver mast eller ødelagt, hvilket ellers ikke er en sjældenhed, når de for eksempel transporteres i rygsækken.

Find den rigtige cykelkurv for dig

Det kan være svært at holde balancen på cykel med et par tasker og indkøbsposer – medmindre du har en cykelkurv til rådighed. Uanset hvad du skal opbevare og transportere, er cykelkurve en ideel måde at gøre det på. For at du finder den absolut bedste cykelkurv for dig, har vi lavet en oversigt over nogle vigtige specifikationer, som du med fordel kan gøre dig nogle tanker om inden købet:

 • Foran eller bagved
  Først og fremmest er det en god idé at tage stilling til, om du ønsker, at din kurv skal sidde foran eller bagved på din cykel. Sidder kurven foran, har du mulighed for at holde øje med dine ejendele undervejs – sidder den bagved er vægten til gengæld placeret mere hensigtsmæssigt i forhold til at styre cyklen.
 • Størrelse
  Overvej dernæst hvor meget plads du får brug for. Kommer du ofte til at transportere store og tunge ting, eller vil kurven primært blive brugt til din arbejdstaske?
 • Aftagelig
  Slutteligt kan du gøre dig nogle tanker om, hvorvidt du vil finde det nyttigt i hverdagen, at din kurv er aftagelig.

 

Køb din nye cykel kurv online hos wupti.com

Fuldend din cykeltur med en god cykelkurv. Med en kurv går de ugentlige indkøbsture let som en leg, og du transporterer dine varer på bedst mulig vis. Her på siden tilbyder vi mange forskellige cykelkurve af høj kvalitet til skarpe priser, så der er noget for enhver!