Kurv 0

Cykellåse

For at du kan beskytte din cykel på bedst mulig vis, er det essentielt, at du har en god og holdbar cykellås. Her på siden kan du vælge mellem et bredt udvalg af kvalitetsprægede cykellåse til skarpe priser. Tag et kig og find den rette cykellås for dig.

Køb din cykellås på wupti.com

Derfor skal du investere i en god cykellås:

 • Beskyt din cykel mere effektivt med en kvalitetspræget cykellås
 • Undgå generende låseproblemer
 • Få glæde af din holdbare cykellås i længere tid

Hvad end du bor i storbyen eller i en forstad, er cykeltyverier desværre ikke helt ualmindelige. Det er en udgift, det er omstændigt og det er utroligt ærgerligt at miste sin cykel. Derfor bør du fra dag ét af investere i en god og holdbar cykellås. Det er ikke alle, der er klar over det, men der kan være utroligt stor forskel på kvalitetsniveauet ved cykellåse, så ønsker du at beskytte din cykel bedst muligt, bør du ikke vælge en tilfældig cykellås. Investerer du i en cykellås af høj kvalitet, har du også lettere ved at undgå tilbagevendende problemer med nøgler, der ikke vil låse op eller usmidige låse. Endvidere vil du også kunne have glæde af din kvalitetsprægede cykellås i flere år, såfremt du behandler den godt.

Hvilken slags cykellås skal jeg vælge?

Vi tilbyder et bredt udvalg af cykellåse designet på forskellig vis, så du har de bedste forudsætninger for at finde en, der passer til dine ønsker. Er du i tvivl om, hvilken type cykellås du skal vælge, har vi nedenfor lavet en kort oversigt over nogle af de mest populære modeller:

 • Kædelås
  Med en kædelås fastgør og sikrer du din cykel ved hjælp af en lang, bred kæde, der føres igennem din cykel og derefter låser, når enden møder selve låsen igen. Disse typer cykellåse er meget populære, da de kan anvendes til at fastgøre din cykel til andre objekter for mere sikkerhed.
 • Wirelås
  Med en wirelås er det i stedet en tynd men holdbar wire, du fører gennem din cykel og låser med. Disse er typisk mindre og mere handy end hængelåse og kan på samme måde fastgøre din cykel til andre objekter.
 • Kodelås
  Har du tendens til at miste dine nøgler, eller vil du bare gerne spare tid, kan du overveje en kodelås. Som navnet antyder, låses disse cykellåse op ved hjælp af en selvvalgt kode.

 

Køb din cykel lås online hos wupti.com

Pas på din cykel med en god cykellås fra wupti.com. Her på siden kan du vælge mellem en bred vifte af kvalitetsprægede cykellåse til skarpe priser. Kast et blik på vores store sortiment og køb din nye cykellås i dag.