Kurv 0

Cykelpumper

Gør dig selv en tjeneste og invester i en god cykelpumpe. Har du en cykelpumpe ved hånden, kan du hurtigt sikre dig, at dine cykeldæk har nok luft i sig, så du slipper for at knokle unødigt. Find din nye cykelpumpe lige her til en skarp pris!

Find en god cykelpumpe her

Derfor skal du altid at have en god cykelpumpe ved hånden:

 • Det er mere fysisk udfordrende at cykle på flade dæk
 • Du vil opleve en øget stabilitet med pumpede dæk
 • Du minimerer risikoen for at ødelægge dine dæk

Hvis du ønsker at få mest muligt ud af din cykel, kan du med fordel investere i en god cykelpumpe. Er dine dæk pumpede, giver det dig de absolut bedste forudsætninger for en god og sikker cykeltur. Det er nemlig meget hårdere og mere krævende at cykle på flade dæk, og det kan faktisk også skade dækkende utroligt meget. Kører du for længe på flade dæk, kan de faktisk ende med at flække, selvom de i virkeligheden er kvalitetsprægede og relativt nye. En anden god grund til at anskaffe dig en god cykelpumpe er, at du vil være mere sikker i trafikken. Pumpede dæk giver nemlig en helt anden stabilitet end flade dæk, hvilket minimerer risikoen for styrt og lader dig reagere hurtigere i trafikken.

Hvilken cykelpumpe skal jeg vælge?

Der findes meget nyt cykeludstyr med forskellige smarte funktioner, men en cykelpumpe er og bliver uundværlig. Inden du igangsætter søgningen efter din nye cykelpumpe, er du velkommen til at kaste et blik på vores oversigt over forskellige modeller, så du kan finde den bedste cykelpumpe for dig:

 • Fodpumpe
  Denne type pumpe er utrolig nem at anvende, og den er specielt ikke fysisk krævende, da du blot lader dine ben gøre arbejdet. Disse pumper er dog typisk forholdsvis store og fylder derfor en del.
 • Håndpumpe
  Når du anvender håndpumper, bruger du, som navnet antyder, dine hænder til at pumpe din cykel med, hvilket kan være en smule udfordrende. Til gengæld er denne type pumpe dog noget mindre, hvorfor den også er ideel til at tage med på dine cykelture, så du altid har en pumpe ved hånden.
 • Co2 pumpe
  En Co2 pumpe er ligeledes en mindre cykelpumpe, der gennem en co2 patron, fylder din dæk med luft på få sekunder. Disse pumper bliver typisk brugt i sportsøjemed.

 

Find din nye cykel pumpe online på wupti.com

Nyd dejlige cykelture med velpumpede dæk takket være din nye cykelpumpe fra wupti.com. Hos os finder du mange forskellige cykelpumper af høj kvalitet til skarpe priser, så alle kan være med. Tag et kig og find din nye cykelpumpe hos wupti.com i dag!